Switch to full style
Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Schimbarea Aspectului Semnalizatoarelor

09 Dec 2007, 04:34

Stie cineva daca pentru a demonta semnalizatoarele originale de aripa este nevoie de a umbla prin spate (adica demontarea aripii interioare) sau aceasta operatiune se poate face si prin fata? As vrea sa imi montez semnalizatoare clare de Golf 4 si sunt curios daca se potrivesc. Si ar mai fi o rugaminte, am vazut o fiesta fara sticla aia galbena, protectoare din far a semnalizarii, ma intreb, oare cum a dat-o jos ?!? Daca cumva intra si baiatul din bacau, a carui masina era, il rog sa ma lumineze si pe mine.........
:o :o :o

09 Dec 2007, 04:56

Salut
Se gasesc si pentru Fiesta semnalizatoare clare(care seamana cu cele de golf) foloseste google cu incredere.Jom tuning au asa aceva.Demontarea lor se face simplu cu o cartela de plastic se preseaza intre aripa si semnalizator si iese cu grija.

09 Dec 2007, 21:35

Multumesc mult boogy. Am vazut semnalizatoarele clare de fiesta st, presupun ca la alea te referi,dar parca sunt mai frum cele de golf. Multumesc inca o data !

17 Dec 2007, 05:58

despre cele din far stie cineva cum se detaseaza?

17 Dec 2007, 05:59

nu pot sa cred ca nu a facut nimeni treaba asta.................

17 Dec 2007, 13:49

La far e putin mai complicat dar se rezolva.Eu am vopsit "oglinda" farului neagra si semnalizarea am rezolvat-o cu 21 de leduri fiecare.Ai nevoie de un pistol de aer cald sau de un cuptor farul trebuie incalzit pentru a se poate detasa "sticla" de corpul farului.Eu le-am lipit cu silicon negru,nu se aburesc nu intra apa e totul perfect.Cauta pe gugal "black housing headlights" si o s avezi ca-s o multime de tutoriale de acest gen.Spor la lucru!

31 Dec 2007, 07:13

multumesc tare mult !!

02 Ian 2008, 20:10

uite aici semnalizatoare clare fumuirii http://www.jom.ro/products.php?lang=ro&id_catp=1&id_cat=16&id_subcat=52&id_product_line=0&id_product=0&start_no=0

03 Ian 2008, 17:01

Stie cineva pe unde pot cumpara un set de faruri de ceata pentru Foca MK1 (model din 2000). Caut de 3 luni si nu dau de ele :( ..sau daca stie cineva se poate monta spoiler din fata model face lifting pe MK1???

SCUZE PENTRU OF TOPIC
Răspunde