Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
05 Ian 2008, 22:35
Am apelat la voi pt ca sunteti in masura sa-mi dati un sfat pertinent in legatura cu acest subiect.
Masinuta mea este un Ford Focus 1.8 TdCi 115 cp din 2002,are 180000 km,sunt unic proprietar(adica tata a fost pana mai de curand ),sunt foarte atasat de ea,m-a ajutat in multe situatii si a facut de rusine destule masini cu pretentii,dar pt ca e imbatranita moral,m-am gandit sa ii fac un chip,o resoftare sau cum se mai spune! As vrea sa stiu daca a facut careva aceasta operatiune pe un astfel de motor,si daca da,spuneti-mi ce probleme pot aparea daca se simte si se justifica investitia,unde imi recomandati sa fac operatiunea sau oricare alte deatalii.
06 Ian 2008, 03:06
Salut si bine ai venit .. problema remaparii sau cip tuning a mai fost discutata de curand incearca aici
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=10352
sfat sa nu se ia lumea de tine .. scrie si tu de unde esti - locatie-
06 Ian 2008, 13:12
sall...am vopseaua sarita pe capota(de la PIETRE)...si vreau s-o vopsesc...stie cineva unde..???
06 Ian 2008, 19:34
@danutz: in afara de faptul ca esti pe topic gresit (aici se vorbeste despre resoftare - tuning), nici nu dai indicatii despre orasul in care locuiesti.
Ca sa vezi ca nu sunt baiat rau, am sa-ti indic vopsitorul meu. Il gasesti pe Str. Papiu vis-a-vis de Arhivele Statului.
Bafta!