Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
07 Ian 2008, 02:56
mai aveti si alte siteuri de gen??
daca stie careva cum pot schimba burduful cu o husa de piele la schimbatorul de viteze? postati poza daca gasiti. merci
07 Ian 2008, 04:16
Stiu de conversia aia turbo. Dar stii cat a costat

brrr toata distractia a costat cam de 2 ori masina dar ce e drept facuta ca la carte. Turbo a fost instalat de un tip care mai are la activ duratec-uri cu turbo si ultimul motor e unul de 600CP !!! ( 2.0L Duratec ).
Mai e cineva care a pus un motor de 2.3 modificat si facut de 2.5 aspirat care a ajuns la 300CP !!! si acum vrea sa monteze si un compresor

deci undeva pe la 400CP cel putin.
Marea Britanie este tara fanilor FORD deci pe acolo se pot gasi cam tot ce = tuning de FORD.
07 Ian 2008, 20:08
smechera rau facuta fiesta
mutat de la Fiesta la Tuning
07 Ian 2008, 21:30
super super tare...e dusa la extrem....
08 Ian 2008, 01:13
mi se pare cam prea la extrem dusa toata chestia...adik trebuie sa fii kiar maniac sa cheltuiesti atatia bani ... in primul rand trebuie sa ii ai... l-a costat inca o data masina toate modificarile ...pe putin. adik e deja de raliu facuta... daca merge in scaunele alea mai mult de 100 km il doare "dosul" ... e drept k ii poate face in 20 de min. mai mult decat ce e in linkul urmator nu mi-as face... poza +faruri si eleron si la interior poate cate ceva finutz
http://www.wolf-performance.com/index.p ... 2002-.html
08 Ian 2008, 17:40
eu zic ca trebuie apreciata fiesta...sant multi bani la mijloc cred ca dublul masinii si foarte foarte foarte multa munca...masina a iesit de senzatie.....
08 Ian 2008, 22:33
cred ca a avut un sponsor ceva nu cred ca merge cu masina aia pe strada
09 Ian 2008, 04:22
Sincer din Anglia o sa imi comand si eu kit-ul turbo. Faza e ca aia fac pentru Ford cam orice iti doreste inimioara, custom, fix pentru ce ai tu nevoie. Vrei turbo cu hamsteri? You got it
09 Ian 2008, 14:57
doar ca te rupe la transport,...am vrut sa-mi comand si eu un body kit din anglia...,dar m-am razgandit cand am vazut cat ma costa transportul:)