Switch to full style
Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Cum pun capota peste faruri?????

16 Iun 2009, 18:03

salutare la voi, vreau si eu sa imi fac ceva la masina si anume sa imi trag capota peste faruri si nu prea vad modalitati , intrebarea mea este: daca s-ar potrivi o capota de la alt tip de masina sau daca cea care o am eu ar putea suporta modificari si care ar fi alea. daca cineva a mai facut asa ceva rog sa ma sfatuiasca si pe mine . pun si cateva poza cu masina mentionez ca in pozele fara folie pe capota , aveam pleoape facute de mine din ceva banda care prind foarte bine la culoarea masinii, merci .
Fişiere ataşate
germany (158)_resize.JPG
DSCF1816_resize.JPG
DSC00849_resize.JPG
tun1_resize.jpg

Re: Cum pun capota peste faruri?????

18 Iun 2009, 00:21

cauta pe net "how to: bad boy look".
in principiu se completeaza capota cu fibra de sticla si se revopseste.

noroc!

18 Iun 2009, 19:00

exact cum spune si octa.....se lucreaza in fibra de sticla......dar acum depinde de structura capotei........metalul se dilata altfel fata de fibra si este posibil sa trebuiasca sa iti imbrace toata capota in fibra....daca esti interesat da un mp si vb..
bafta

18 Iun 2009, 21:59

se prelungeste cu fibra. daca o sa cauti pe forumul 4tuning o sa vezi un focus 1 galben combi care are facuta capota, poate poti lua lagetura cu tipul ala.

28 Iun 2009, 23:28

eu sunt tipul cu focusu galben, eu mi-am prelungit-o singur cu fibra de sticla si vreau sa va spun ca este foarte rezistenta! am avut un impact destu de puternic si nici macar nu s-a desprins de tabla! bineinteles asta tine si de modul in care a fost lucrata!

am adaugat un model care mie imi place foarte mult!

P.S. se mai poate prelungi si cu tabla, cu sudura in argon! dar ai grija unde te duci, la un om cu experienta si nu foarte batran, un om care inca mai gandeste!:D
Fişiere ataşate
xc .jpg
xcvxc.jpg

28 Iun 2009, 23:57

....... :D
Fişiere ataşate
ssss.jpg

29 Iun 2009, 15:21

nu aveti ceva poze din etapa in care se pune fibra ? as vrea sa vad mai exact cum se procedeaza

07 Iul 2009, 12:43

am incercat sa pun poze din toate ipostazele, dar nu pot sa le incarc, sunt prea mari si sunt multe!

23 Iul 2009, 20:19

incearca un resize la poze - are windows-ul sau gasesti pe net cand le uploadezi, sau baga-le in galerie - apropo merci pt. pleoape, m-a sunat fratemiu ca v-ati intalnit si le-a luat

28 Iul 2009, 00:53

Da, am program..acdsee dar nu am stat de ele... o sa pun:D sa le porti sanatos!

14 Aug 2009, 19:24

A iesit foarte, foarte, foarte bine focusul cu bad boy look :x =(( @-) :x
Răspunde