Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
22 Feb 2010, 17:17
Salut vreau si eu zilele astea sa fac un chip tuning la fordul meu focus 1 1,8 tdi 75cp si am tot cautat pe google si pe forum sa incerc sa aleg o firma si nu stiu unde sa ma duc. Poate ma ajutati si pe mine , stiu ca subiectul a mai fost abordat dar v-as fi recunoscator pentru ajutor !
Am ajuns la firmele dimsport , rbn, powerchip , alltuning .
Poate mai sunt si altele!
Mersi fain.
05 Mar 2010, 14:47
aceeasi intrebare o am si eu....exact acelasi model.
24 Mar 2010, 16:25
Superchips, SKN, TCM, Master-Tuner...
viewforum.php?f=110
25 Mar 2010, 19:51
Am fost astazi la RBN si sunt foarte multumit de cele intamplate , baietii sunt foarte seriosi si foarte de treaba , se simte diferente in special prin faptul ca masina raspunde mai rapid la accelerari de la turatii mai joase . In plus ai ocazia sa ii vezi si bestia de audi s3 de 600 de cai plus inca 2 bmw -uri la fel de turbate
28 Mar 2010, 21:16
$1 scrie:$2m fost astazi la RBN si sunt foarte multumit de cele intamplate , baietii sunt foarte seriosi si foarte de treaba , se simte diferente in special prin faptul ca masina raspunde mai rapid la accelerari de la turatii mai joase .
RBN sunt super OK.
Un test dyno ai facut sa vezi exact la cat ai ajuns?
Ideal ar fii fost sa fii facut unul si inainte de resoftare.
07 Apr 2010, 13:10
o sa fac si un dyno dar intai trebuie sa schimb discu de ambreiaj pentru ca patineaza umpic nu a fost schimbat deloc si are 200 de mii masina
08 Apr 2010, 00:26
La motor ai umblat pana acum?
Iti mai recomand sa faci un diagnostic inainte pt. a vedea parametrii motorului.
09 Apr 2010, 09:02
la motor nu s-a modificat nimic , decat acuma cu chip tunningu , consumu a ramas la fel am facut un drum de 575 km si mi-a luat 31 de litri