Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
30 Mai 2010, 21:21
Salut! am cautat pe net un kit Focus RS pentru Ford Focus 2.Stiti pe undeva unde pot gasi acest kit sau ce imi recomandati. Stiu ca un Focus normal nu are cum sa semene perfect cu un RS dar asta este
01 Iun 2010, 14:38
Salut.
Ai incercat la reprezentanta.... ca doar caroseria este aceeasi (gauri de prindere spoiler fata, spate) ... eu zic ca poate sa semene perfect cu un RS sau ST (sau ce vrei tu...)
01 Iun 2010, 17:43
prefer sa caut 2 ani pana sa gasesc kitul RS decat sa ma duc la reprezentantele din constanta..( nu intru in detalii)
01 Iun 2010, 22:15
Kit de rs nu stiu daca exista, dar poti cumpara bara fata, bara spate si praguri de ST, RS insa in cazul rs-ului aripile cred ca sunt mai ''umflate'' daca pot sa zic asa, si astfel bara nu se va potrivi necesitand si alte modificari.
Poti intra pe european-part.net unde gasesti diverse piese, accesorii, kit-uri sau pe ebay
02 Iun 2010, 18:48
Nu prea as crede ca este diferenta cum zici tu ...am studiat bine pot spune doar ca la capota parca o vad mai alfel la focus e unflata si la rs e mai " scobita" daca putem sa spunem...
o sa incerc si pe ebay
28 Iul 2010, 16:21
Salut! Este u sau fara facelift Focusul? Daca este vorba de facelift, 100% aripile sunt mai umflate decat la masina de serie. Sunt destul de sigur ca si la prefacelift sunt umflate aripile.
06 Aug 2010, 15:03
vezi ca a aparut pe okazii un kit 4499 ron