Switch to full style
Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Va las pe voi sa judecati!

04 Dec 2011, 13:22

Mie unul mi s-au intors matele pe dos =))

http://forum.anunturi-galati.ro/index.p ... ord-focus/

Re: Va las pe voi sa judecati!

04 Dec 2011, 14:20

doar spatele e misto in rest fff naspa!!!mai este si diesel =))

04 Dec 2011, 17:16

...i-a scos si manerele de la portiere... 8-}

04 Dec 2011, 22:11

Oricum, este de apreciat faptul ca a bagat ceva bani in ea... toate modificarile acelea au costat ceva bani... Cred ca daca alegea o alta culoare si renunta la gaura aceea din capota era o.k. Eu sunt curios cum arata interiorul... :-/

04 Dec 2011, 23:45

Interesant topicul. Eu nu stiu cu ce va deranjeaza pe voi masina omului, fiecare isi face masina cum ii place. Poate ca acea gura de aer nu are un rol estetic ci poate unul practic dar totusi din respect pentru munca omului mai bine va abtineati. Ma intreb ce spuneti de masinile de drift care au lipsa un far, spoilere crapate , rupte etc. Si pana una alta mai usor cu rautatile astea :-t . O seara faina !

06 Dec 2011, 12:21

Mie mi se pare ca la masina s-a lucrat destul de mult, iar totul tine de gustul fiecaruia. Eu nu as fi facut asta la masina mea, insa nu pot sa spun ca este ingrozitor ce s-a realizat. Gaura din capota ajuta la racirea intercoolerului deoarece a prelungit capota si nu mai ajungea aer la intercooler
Anumite aspecte chiar sunt ok iar pretul pe care il cere este decent pentru cat de mult s-a lucrat la masina.
Posesorul are si un topic pe un forum de tuning ;) si explica de ce barele nu se imbina perfect. Masina a avut un aspect si mai frumos inainte insa ultimele imbunatatiri aduse nu au fost cele mai "fericite".

06 Dec 2011, 15:36

masina asta e a unui coleg forumist din bucuresti, masina cu care a castigat multe premii la 4Tuning pentru sunet, aspect si alte alea...

ce ma mira e ca nu l-ati criticat pe Lucian cand avea masina si castiga trofee cu ea, ci il criticati pe cel care a cumparat-o si acum incearca sa o revanda...

sunteti niste caractere foarte interesante

07 Dec 2011, 19:10

eu la masina asta as avea de comentat asupra culorii in primul rand (ma refer aici si la combinatia galben-rosu), capota care desigur, are rol tehnic de racire mai buna a intercoolerului (daca se vroia se putea face trecerea la fmic si atunci nu s-ar mai fi ajuns la rezultatele astea) si de asemenea banda cromata pusa pe faruri. cu putina munca, cel care o cumpara o poate face sa arate beton.

07 Dec 2011, 19:41

Jantele sunt de-a dreptul hidoase, nu dau deloc bine pe masina, insa asta este doar parerea mea :D. Dar pana la urma fiecare om cu gusturile lui.

10 Dec 2011, 20:41

$1 scrie:$2Gaura din capota ajuta la racirea intercoolerului deoarece a prelungit capota si nu mai ajungea aer la intercooler

Are intercoolerul montat acolo ? :-??

23 Ian 2012, 23:28

Da , acolo este intercolerul , mie imi place masina , e cu bun gust facuta , e masina de concurs la saloanele de tuning nu de mers in vacante cu familia.

28 Ian 2012, 07:51

Pai si isi mai face treaba intercoolerul ala daca e montat deasupra motorului ? :-??

28 Ian 2012, 08:31

mi se pare mie sau pe fata are bara de focus ST mk2 ??
Răspunde