Switch to full style
Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

angel eyes

10 Sep 2007, 05:05

stie cineva daca acele faruri "angel eyes" sunt la fel de eficiente ca si cele normale? sunt ele la fel de "luminoase"?

10 Sep 2007, 05:47

Sunt la fel de luminoase, dar am intalnit suspiciuni despre calitatea materialelor. Suspiciuni de genul: le lasi cateva zile la soare si se stramba foarte-foarte rau. Nu am verificat, doar am auzit prin service.

11 Sep 2007, 09:16

depinde ce marca de faruri angels eyes iei...conteaza calitatea finisajelor si a materialelor...eu am pe spate stopuri clare de la jom si unii ziceau ca se vor deforma de la soare..vrajeala..dupa o vara torida sant intacte..pe fata mi-am luat angels eyes de la FK si sant ok....

Re: angel eyes

16 Apr 2008, 11:42

depinde de producator. jom sunt ok. fk... nu stiu la stopuri, dar farurile s-au aburit. acum folosesc dectane si nici o problema la ele. oricum la finisaje e diferenta mare intre fk si dectane. si la pret.. :) vreo 30 eur dif. :)

Re: angel eyes

18 Apr 2008, 16:03

$1 scrie:$2epinde de producator. jom sunt ok. fk... nu stiu la stopuri, dar farurile s-au aburit. acum folosesc dectane si nici o problema la ele. oricum la finisaje e diferenta mare intre fk si dectane. si la pret.. :) vreo 30 eur dif. :)

in favoarea cui?
Răspunde