Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Re: Leduri Podea

22 Mar 2011, 14:52

Multumesc pentru sfat. Si totusi raman la optiunea cu bricheta, mi se pare mie mai simplu, dar nu mi-am dat seama cum sa desfac consola, am observat ca in cotiera sunt vreo 3 suruburi dar imi pare ca o mai tine ceva in afara de ele. Daca a mai desfacut cineva il rog sa ma ajute!

23 Mar 2011, 02:22

Nu ai pentru ce (any time), referitor la cotiera:
Cred ca ar trebui sa navighezi nitel prin search pentru demontarea consolei la mondeo, eu avand focus nu te pot ajuta mai ales ca nu am nici cotiera.

luminitze...

02 Apr 2011, 10:32

Mai aveam poze dar am stat jumatate de ora sa le caut pe laptop si nu le-am gasit...
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00311.jpg
Vectra A

16 Apr 2011, 00:24

mie imi plac presurile alea ...am citit ca vrei sa iti cumperi altele...poate facem sa ti le iau eu alea ce le-ai avut.ce zici????ast un mesaj!

04 Iun 2011, 21:40

$1 scrie:$2s vrea si eu sa imi montez asa ceva, am gasit aici ceva: http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... ts_id=2736
Nu prea le am cu partea electrica dar nu imi pare ca ar fi mare bataie de cap, problema e ca as vrea sa le leg la bricheta si sa trag intrerupatorul pe undeva pe sub scaunul soferului. Ma puteti ajuta cu niste imagini despre cum sa desfac cotiera ca sa ajung la firele de la bricheta, cum sa le leg etc.
Multumesc!

Cel mai bine este sa le legi de la plafoniera.Si daca nu te pricepi sa le legi de la sigurante,du un fir pe la stalpul din dreapta,mascheaza-l,il bagi apoi pe sub plafoniera si legi de la lumina din plafoniera.Functioneaza atunci cand inchizi/dezchizi masina si usile.Nu atunci ai nevoie de lumina? Si e si mai comod ,poate ai nevoie de bricheta de la masina pt a incarca un telefon ori gps.Nu trebuie sa folosesti butonul sa-l deschizi/inchizi manual.

24 Dec 2011, 23:27

salutare. si eu mi-am pus leduri la picioare. Daca vreti sa se aprinda cand deschideti usa cel mai simplu este sa trageti de la mufa care se duce la plafoniera. Aceasta mufa o gasiti sub plasticul de protectie din partea stanga de la stalp de langa parbriz. Bafta la modificari:D Sarbatori Fericite

02 Ian 2012, 17:11

as vrea sa-mi pun si eu leduri la manerele de la usi dar nu stiu de unde sa le leg? nu se poate de la butonul geamurilor electrice? sau de unde as putea sa le leg.. as vrea ca ledurile sa stea aprinse cand aprind pozitiile:D
si inca ceva... de unde pot sa fac comanda de un arcul acela de la levier care tine maneta pe pozitia neutru.. mi s-a rupt si sta maneta unde o las..e nasol:(
multumesc!

03 Ian 2012, 01:05

Pentru a monta LED-uri la manerele interioare de la usi te poti lega foarte usor la butoanele de la geamurile electrice. Foloseste funtia de "search" si cauta pe forum, gasesti destule topicuri ale celor care au facut aceasta operatiune.
FiÅŸiere ataÅŸate
smd.jpg

27 Feb 2012, 12:45

$1 scrie:$2entru a monta LED-uri la manerele interioare de la usi te poti lega foarte usor la butoanele de la geamurile electrice. Foloseste funtia de "search" si cauta pe forum, gasesti destule topicuri ale celor care au facut aceasta operatiune.

Exact asa am facut si eu la cateva masini.Am legat ledurile Smd la geamurile electrice(numai stiu exact culoarea firelor)dar nu le`am pus sus ci aproape de clapeta manerului pentru a nu se observa ledul.
FiÅŸiere ataÅŸate
IMAG0049.jpg

28 Feb 2012, 09:27

Sau daca nu gasesti,uite aici http://www.fordwiki.co.uk/index.php?tit ... lumination

22 Mar 2012, 11:22

Vreau sa imi montez si eu leduri pentru luminarea "presurilor murdare". Am vazut ca marea majoritate a colegilor au ales solutia simpla de a monta leduri sau alte "lumanari" sub bord, respectiv sub scaune pentru pasagerii din spate. de vreao saptamana mi-am facut si eu patru circuite a cate 4 leduri fiecare si acum am dilema majora a locului unde le voi monta. Asa ca va cer parerea...pentru fata am 3 optiuni: 1) - pe plasticul ce acopera pragul chiar sub bord; 2) - in partea de jos a capitonajului usii si 3) - pe platicul de pe manerul usii (acela ce se da jos pentru a desface suruburile).
Pentru spate 1) - pe acelasi maner ca si la usile din fata; 2) - in partea de jos a capitonajului usii si 3) - in balamalele unde este fixat sezutul banchetei din spate.
Mentionez ca ledurile vor fi prinse pe interiorul plasticului, fiind date gauri doar pentru iesirea ledului (gen cum s-a procedat la iluminarea manerelor).
Răspunde