Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Modificari Minore Mondeo MK3

15 Ian 2011, 17:36

Salut:)am si eu 14 ani...si as vrea sa fac si eu ceva modificari minore la masina familiei...va rog sa-mi dati niste idei care le-as putea pune in practica...ceva care sa nu atraga asa mult atentia si sa nu fie kitsch si cu bani putini :) mersi

Re: Modificari Minore Mondeo MK3

22 Ian 2011, 15:06

Ce inseamna lipsa de ocupatie si copiii nesupravegheati. Ti-ai facut temele? :))

23 Ian 2011, 15:59

Doamne...ma-i da-mi pace...serios..cineva?Ceva idei?Azi am sa fac siglele negru mat :P...in afara de asta?Alte idei?

23 Ian 2011, 16:56

Am facut siglele negru mat :)
Fişiere ataşate
DSC02083.JPG

23 Ian 2011, 17:02

eu le-as face de culoare masini

24 Ian 2011, 19:46

cine poate sa-mi spuna si mie dk eleron de 127 cm se potriveste la mondeo

10 Mar 2011, 21:07

$1 scrie:$2u le-as face de culoare masini
Daca as gasi colant :))

22 Iul 2011, 09:51

urca si tu niste poze cu masina aici , la fel ca la parnaie :D : fata, spate, lateral

14 Ian 2012, 01:29

am si eu un ford mondeo si mi la ster unul la spoilerul din fata crapat mai exact ,iar cu ocazia asta as vrea sa modificspoilerul umpic si pe cel de pe spare k la modelul mai nou ghia sau ceva de genu nu ma pricep akm mi-am luat ford nu cunosc prea multe , ceva prelungiri stiti unde pot gasi si la grilele de la spoilerul din fata dak le pot face ceva..merci pt cei care ma ajuta!

31 Ian 2012, 23:43

o sa te ajute lumea cu cea mai mare placere , in clipa care v-or intelege ce vrei sa scrii! pe cuvant este inteligibil , si renunta si la scrisul de messenger sau mirc ca nu toti mai suntem asa "tinerei" :)

23 Iun 2012, 16:27

sal.unde as pute gasi paravnturi ptr geamurile din fat la un mondeo 3??un sait ceva de accesorii tuning..multumesc anticipat

23 Iun 2012, 16:57

Am cumparat eu paravanturi Climair pentru Mondeo Mk3 de la firma Centrocar (au topic la noi pe forum la Sectiunea Comerciala).
La inceput n-am fost foarte incantat de cum stateau pe usa, dar dupa vreo 3 luni s-au asezat foarte bine si nu incurca absolut deloc ridicarea geamului.
Răspunde