Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
21 Apr 2009, 23:12
Vreau si eu sa imi iau stopuri cu led pentru un ford focus 2 (nu prea ma incanta ledurile ci doar aspectul pe negru al stopurilor) ,ati avut ceva probleme cu stopurile pe led? se aburesc? sau ars ledurile(pentru ca stiu ca nu se poate inlocui un led) ? sunteti multumiti ca putere de iluminare? merita? Am pus si o poza cu cele pe care le vreau eu (nu leam vazut pe nici un focus in bucuresti deci nu stiu exact cum dau pe masina ,daca are cineva si poate sa imi ataseze o poza ..) Multumesc !
- Fişiere ataşate
-

23 Apr 2009, 10:13
eu zic ca nu o sa ti faca mari probleme...nu bag mana in foc pentru faza cu aburirea lor,depinde de calitatea materialelor,te orientezi si tu sa vezi preturile etc.In legatura cu ledurile au o "viata" mai lunga ca un bec normal asa ca nu ti fa probleme,probabil o sa ai si garantie...Succes
23 Apr 2009, 15:11
Salut. Uite o poza cu stopurile care le am eu montate pe masina de 6 luni si nu am avut nici cea mai mica problema, stopurile sunt IN PRO
- Fişiere ataşate
-

23 Apr 2009, 16:40
da am vazut stopuri ca ale tale la mai multe persoane numai ca mie nu prea imi place modelu (e doar ochiestie de gusturi) ,iar astea pe care le vreau eu nu cred ca sunt de la firma ai , tocmai daia imi faceam probleme de calitate. Deci sa inteleg ca nici nu se aburesc .
23 Apr 2009, 16:52
Am si eu pe FF1 leduri si nu am avut probleme pana acum

oricum arata de 10 ori mai bine decat triplele cu BEC
23 Apr 2009, 17:01
sincer prefer becu ,ca pot sa il schimb cand se arde, ledurile ...schimb stopu si nu 1 ca nu se gaseste ci setu cand se arde , nu neg ca nu arata mai bine cu leduri dar nu mi se pare chiar asa spectaculos la focus care are 3 leduri pe rand fata de un audi a 6 care ...intradevar se vad ledurile calumea . eu le iau pentru aspectu fumuriu , ca masina mea e o combinatie intre albastru si negru/gri (adica: jentile ,farurile ,geamurile si acum urmeaza stopurile)
23 Apr 2009, 20:24
Vezi că unele triple de genul ăsta nu sunt cu led-uri. Au tot bec normal + un fel de sită care "face" să pară că sunt led-uri.
23 Apr 2009, 20:45
unele se mai ard, altele se mai aburesc, altele chiar se deformeaza de la soare/caldura.
23 Apr 2009, 21:50
Nu, am vb cu tipu care le vinde si a zis ca astea sunt cu leduri ,doar semnalizarea e pe bec .
Mama muzica9 mersi , mai lamurit

,deci nu mai imi iau

. Tu ai avut probleme de genu asta cu ale tale ?
23 Apr 2009, 22:21
cu cele de la inpro a avut cineva probleme. s-au deformat din cauza caldurii
24 Apr 2009, 13:31
Daca esti destul de nebun cred ca esti in stare sa schimbi si un led

.
Io unu as putea vorbesc serios!!
bft
Parerea mea
24 Apr 2009, 13:45
Nu inteleg ce e asa de greu de schimbat un LED dc se arde

..sunt atatea magazine nu traim pe luna..nu o fi brain surgery
24 Apr 2009, 15:13