Tuning

Toba sport montata pe un benzinar 1.4

Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!

Toba sport montata pe un benzinar 1.4

Mesajde HDanHD » 08 Mai 2010, 09:14

Buna,am un focus de1.4 ,si mi'am montat zilele astea o toba sport "carub" dar nu mi'a schimbat aproape deloc sunetul,dar la racordul acela elastic(sau cum se numeste) e fix dupa iesirea tevei din motor asa ca un filtru sa zic, pe acolo imi scapa gaze sa fie oare din cauza aia sa nu mi se auda toba finala? sau ce sa fac, ca nu mai stiu, va rog daca doriti sa imi raspundeti cu cat mai multe pareri, (mam gandit sa dau jos si intermediara) dupa ce inlocuiesc racordul acela. Va multumesc DAN!
HDanHD
Incepator

Maşina: Ford focus,1.4,16v,2001

Re: Toba sport montata pe un benzinar 1.4

Mesajde andrei_utica » 09 Mai 2010, 15:25

trage mai bine masina dupa montarea tobei, ai simtit vreo schimbare, cat te-a costat? vreau si eu sa schimb esapamentul.
andrei_utica
Gold Member

Maşina: Ford Kuga mk3, Ford Focus mk4.5

Re: Toba sport montata pe un benzinar 1.4

Mesajde Alex_82 » 10 Mai 2010, 21:50

Cred ca la asta te referi:
st150 flexy pipe.jpg

Pe romaneste cred ca ii zice racord flexibil.

Pai schimba-l si dupa aia vezi ce se intampla.

@andrei:Nu cred ca vei simti ceva(decat poate mai mult zgomot) doar la schimbarea finalei cu una sport la un motor de 1.4 si probabil la majoritatea motoarelor sub 2.0l.
Ford Fiesta ST-Superchips custom remap Cosworth camshaft kit Milltek race exhaust Code:Red cold air intake Pumaspeed large bore 60mm TB Eibach springs Magnecor 8mm ignition leads Powerflex engine mounts Sparco strut brace Roose ancillary and coolant hose kits EBC USR slotted brake discs Goodridge braided brake lines Ferodo DS2500 brake pads Speedline Turini 16"+Pirelli Nero 205/45/R16W summer OZ Michelangelo 8 diamond cut 15"+Goodyear UltraGrip 195/50/R15H winter
Alex_82
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta ST 2008

Înapoi la Tuning