Tuning

Si-a montat cineva kit xenon de pe alte marci pe ford?

Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!

Si-a montat cineva kit xenon de pe alte marci pe ford?

Mesajde Andreicrs » 27 Mar 2011, 14:24

mi-am achizitionat un kit xenon d2s si vreau sa-l montez pe masinuta mea, un ford focus cc 2008. mi-am comandat deja si adaptor de la h7 pe d2s. problema este ca nu am lupe si sunt tare curios daca imi pot pune si lupe, sau raman doar cu xenonul... si-a montat cineva xenon pe ford (nu originale de ford, nu aftermarket-uri, ci xenon original, dar de pe alte marci de masini). multumesc aniticipat ptr raspunsuri!
Fişiere ataşate
photo 3.JPG
photo 1.JPG
Cainii astia maidanezi, sunt mai danezi ca danezii

http://www.limarom.ro
Andreicrs
Incepator

Maşina: Ford Fiesta 1.3, 2003

Re: Si-a montat cineva kit xenon de pe alte marci pe ford?

Mesajde svg_gabriel10 » 02 Apr 2011, 09:54

Salut, in primul rand xenonul nu se face pentru marca masinii pe care o detii, ci doar se vinde diferentiat in functie de tipul becului pe care il ai in far si caldura de culoare pe care o preferi ( acea valoare K = Kelvin).
Daca vrei sa le ai legale, trebuie sa ai lupa la faruri si senzor de elevatie pe fiecare roata.
Eu de ex. mi-am montat la Focus Combi 1.4 16V Kit xenon Phillips de 6000k H4(lumina alba cu o slaba tenta de albastru) cu garantie 12 luni atat pe becuri cat si pe balast-uri, nu am lupa in faruri si nici senzor, dar bate criminal :D
Referitor la xenon original.... nu ma bag sa dau cu parerea, dar cam tot ce se vinde si se monteaza in Romania este MADE IN: china, korea, etc. Calitativ, merg si chinezariile :), mai am o instalatie identica montata pe Vectra mea draga din avatar :D
svg_gabriel10
Ford Freak

Maşina: Ford Focus II Sport, 107kW, 145cp, 2.0
VIN: WF03XXGCD34826956

Mesajde Cryy » 02 Apr 2011, 11:14

Salut,
Ceea ce vrei tu se poate face, dar e mai complicat decit pare la prima vedere. Principala problema la care trebuie sa fii atent este dimensiunea proiectorului (ansamblul lupa+oglinda+bec), dimensiune care trebuie sa fie suficiet de mica incit sa incapa in farul tau si sa si permita inchiderea capacului de vizitare.
Daca gasesti un set de proiectoare care sa se potriveasca, poti pune si "lupe" (pentru asta gasesti pe youtube o gramada de filmulete in care se prezinta operatiunea). Daca nu, v-a trebui sa te multumesti doar cu becurile.
In oricare din situatii, dupa modificre, sa refaci reglajul farurilor.

Bafta...
Cryy
1nsane Member

Maşina: Ford KA 1.3I 2000 & Kia Soul 1.6 CRDI 2011
VIN: WF0BXXWPRBYL59570

Mesajde wador29 » 04 Apr 2011, 19:46

Am vazut kit-urile de lupe cu angel eyes, pentru toate tipurile de becuri! Despre astea ce parere aveti?
ex - Ford Fusion +, 2006, 1,6 TDCi, 90 cai, sea-gray,ex - OT 11 KXD
Suzuki Vitara, Luxus, 2018, 1,4, boosterjet, 140 cai, prime solar yellow, cu plafon cosmic black pearl, OT 12 KXD
Imagine
wador29
1nsane Member

Maşina: FORD FUSION PLUS 1,6 TDCI 90 CP - 2006 OT 11 KXD
VIN: WF0UXXGAJU6M67318

Înapoi la Tuning