Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
30 Iul 2009, 00:07
Salut! Unde pot pune folie autorizata cu garantie si factura in Brasov, fara sa mi se rupa clemele din usa la montaj si fara sa imi scartie si sa bata toate usile si geamurile dupa montaj. Ma rog poate nu asa de rau, dar ati prins ideea

. Cineva recomanda pe forum Glass Tuning, voi ce parere aveti ?
11 Oct 2009, 16:29
sunt niste baieti in complexul duplex trei din uzina 2 exact cum treci podu pe dreapta , acolo am fost eu si mi-am pus folia pe fosta masina sunt profi am fost multumiti pe ei si tot acolo am sa merg sa imi pun pe focus
11 Oct 2009, 17:56
$1 scrie:$2unt niste baieti in complexul duplex trei din uzina 2 exact cum treci podu pe dreapta , acolo am fost eu si mi-am pus folia pe fosta masina sunt profi am fost multumiti pe ei si tot acolo am sa merg sa imi pun pe focus
http://www.foliisolare.com/asta e firma care zice si colegul ......intradevar lucreaza foarte bine si cu materiale de calitate
13 Oct 2009, 09:13
Mie mi-a pus foliile fara sa demonteze absolut nimic de pe masina. E drept ca nu m-a lasat in atelier cand le-a pus sa vad cum se face.
13 Oct 2009, 23:50
nu iti rupe nici o clema si nu iti bate nimic daca iti desface fata de usa, trebuie doar sa aibe grija... eu mi-am dat de vreo 4-5 ori fetele de usa jos si nu am rupt nimic...
@unariciflocos : probabil aveau intinzatoare cu varf ascutit care intra intre cheder si geam foarte usor fara sa taie nici folia...sunt pe youtube o gramada de tutoriale cum sa-ti pui folia, eu m-am inspirat si de acolo dupa ce am pus folie pe vreo 3-4 masini...
23 Noi 2010, 10:30
exceptanduii pe cei dcitati mai sus mai monteaza cineva folii auto in Brasov la un pret rezonabil ?
12 Mai 2011, 14:45
Glass Tuning de pe Zizinului 106 (Duplex 3) monteaza folie omologata rar si sunt service autorizat rar. Lucreaza cu majoritatea reprezentantelor auto din brasov, au cleme pentru usi pentru toate marcile de autoturisme, deci si daca se rupe vreo clema, ea va fi schimbata cu una identica, baietii sunt profesionisti cu o experienta de 8 ani de zile in montaj folii si peste 12000 mii de masini infoliate in toata tara.