Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Amplificator cuantic - reduce consumul de combustibil

26 Apr 2011, 08:57

Poate sa mai discutat despre acest produs pe care eu l-am vazut abia ieri montat pe masina unui coleg si care este foarte multumit de reducerea consumului de combustibil dupa montarea acestui amplificator cuantic. Am deschis acest subiect ptr a afla daca are cineva de pe forum montat acest produs si daca reducerea de combustibil este reala (asa cum spune colegul meu ) Inainte de montarea Amplificatorului cuantic avea un consum de 10-11 l/100km urban. Dupa montarea Amplificatorului consumul pe CB era de 7 l /100 km. Pe siteul vanzatorului care are certificat de inventie sunt cateva comentarii ale cumparatorilor care sunt multumiti de produs. Am observat ca produsul este inregistrat la OSIM ceea ce imi ofera incredere pentru a cumpara acest Amplificator, dar inainte de al cumpara astept pareile colegilor de pe forum. Pentru cei care vor sa vada produsul apasa LinkAici

Re: Amplificator cuantic - rduce consumul de combustibil

26 Apr 2011, 09:35

interesant...foarte interesant...

26 Apr 2011, 09:46

Mie expresia luata de acolo: "aura aparatelor este maro, fapt ce conduce la o tendinţă de vampirizare a aurei omului" imi spune totul... =))

Inventia este una, aplicarea ei in practica este alta. OSIM constata doar ca are ceva nou.

26 Apr 2011, 10:01

Absolut..... si rezultatele testelor iarasi sunt altele

pai...daca tot vreau sa-mi schimb "aura" Ford-ului in violet sa vedem la ce pret(am completat un formular de pe site-ul indicat si daca mi se v-a raspunde va tin la curent)

oare sa devina fiestuta mea vampir sau se aplica numai la oameni? -:)
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 26 Apr 2011, 10:56, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 2 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min distanta. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul "Modifica" pt. a adauga in mesajul anterior ceea ce vrei sa mai spui.

26 Apr 2011, 10:21

Era interesant daca are cineva montat Amplificatorul pe masina , dar nu cred ca avem norocul ala :(

26 Apr 2011, 10:24

uraaa...ce chestie s a mai inventat...va dati seama cand se va imbunatati acest produs? o sa fie consum zero...deci alimentezi cand iti cumperi masina...lipesti magnetu ala p motor si esti sef.. :))
sa fim seriosi...sau ma rog..cine vrea sa creada nu are decat...dar eu nu cred in asa ceva...sunt multe "inventii" d`astea in toate domeniile, in special in domeniul sanatatii...
Descrierea de pe acel link "Elemente magnetice bivalente cu spectru larg de frecvenţe, elemente de oscilaţie pasivă, elemente de amplificare a oscilaţiei pentru particulele din toate 7 grupe de particule subatomice, elemente de amplificare în spectrul indigo violet, elemente de legare a compoziţiei. Amplificatorul cuantic are aura violetă. Benzina are aura verde, acum 100 de ani era violetă. Amplificatorul cuantic îi redă aura violetă şi câmpul Qi de la 25 cm/l la 100 cm/l.
Energia cuantică a amplificatorului este intre 8 mil. si 15 mil u.c. (unitati cuantice).
"

- ce treaba or avea magnetii aia cu consumul...nu inteleg (poate am eu o prb)...cel mult cred ca ar putea sa modifice valorile de Compatibilitate electromagnetica a masinii si astfel sa o scoata din limitele proiectate de constructor a.i. sa inceapa sa aibe diverse prb calculatoarele din bord si de peste tot.
- nu stiam ca aura benzinei poate influenta consumul...dar oricum cred ca tinde spre verde ca pun astia apa in ea...poate in Vest e mai mova =))
-app..dar soferul nu conteaza ce aura are?..unul care conduce sportiv cred ca are rosu...iar unu ce conduce eco..ceva spre mov :)

Glumesc desigur...dar mai in gluma mai in serios nu cred ca asa ceva poate avea legatura cu consumul de carburant. Motiv pt care daca mai multe persoane sustin acest produs...sigur ca o sa mi iau si eu unul...dar nu cred in chestia asta.

CV ul inventatorului este destul de bogat si il recomanda fiind de apreciat...dar personal nu cred in inventia asta...pana nu vad un caz concret Live.

26 Apr 2011, 10:44

$1 scrie:$2........Am observat ca produsul este inregistrat la OSIM ceea ce imi ofera incredere pentru a cumpara ......

la OSIM poti inregistra absolut orice, inclusiv prezervative cu gauri ovale :). trebuie sa cauti altceva pentru a avea incredere sa cumperi un produs.

26 Apr 2011, 11:28

Am vazut printre inventii si un sutien vibrator, ala oare ce face ii mareste? :D
Daca da o sa aiba mare succes.

26 Apr 2011, 11:30

Nu imi vine sa cred. Cum puteti sa nu credeti in aceasta invetie revolutionara - precis sunteti plini de energie negativa si din acest motiv interferati cu aura dispozitivului =)) 8-} 8-}

p.s: a incercat cineva un tuning cu bioenergie? precis o sa creasca aura de putere da motorului =)) =))

26 Apr 2011, 11:45

probabil niste meditatie zen in duet cu masina ar scadea la fel de mult consumul :))

26 Apr 2011, 11:46

post si rugaciune baieti...post si rugaciune

26 Apr 2011, 11:50

exact...adica nu mergi nu consumi....=))

26 Apr 2011, 12:04

Iata ce spune "clash"

"Am deschis acest subiect ptr a afla daca are cineva de pe forum montat acest produs si daca reducerea de combustibil este reala (asa cum spune colegul meu )"

Si voi numai aberatii spuneti, de ce poluati postul omului. El astepta sa confirme cineva care STIE ceva despre acest produs nu parerile voastre >:)

27 Apr 2011, 22:36

CUANTIC
CU'ANTIC, -Ă, cuantici, -ce, adj. Referitor la |cuantă|| sau la |cuantificare||. * Număr cuantic = fiecare dintre numerele care caracterizează |stările|stare| |staţionare|-| ale unui |atom||, ale unei |molecule|moleculă| etc. |Mecanică|-| cuantică = ramură a fizicii care studiază fenomenele care se petrec la scara atomilor. |Electrodinamică|-| cuantică = ramură a fizicii care studiază procesele elementare |discontinue|discontinuu| din |câmpul|-| |electromagnetic|| şi interacţiunea dintre câmpul electromagnetic şi substanţe sau |corpuri|-|. [Var.: cv'antic, -ă, adj.] - Din fr. quantique.
cu'antic adj. m. (sil. cuan-), pl. cu'antici; f. sg. cu'antică, pl. cu'antice

NO comment! :D

28 Apr 2011, 08:13

$1 scrie:$2m deschis acest subiect ptr a afla daca are cineva de pe forum montat acest produs si daca reducerea de combustibil este reala (asa cum spune colegul meu )
Daca isi pune si vine la intalniri, sa va paziti gaturile :))

Re: Amplificator cuantic - reduce consumul de combustibil

28 Apr 2011, 09:12

Atentie ca acest dispozitiv nu este compatibil cu masinile cu computer de bord, scrie si pe site-ul producatorului!

28 Apr 2011, 17:50

de ce ? se vede consumul? :)

29 Apr 2011, 19:02

Noooo...dragi colegi am primit raspuns pe mail-ul personal,din care o sa va citez cateva fragmente(asta fara nici un atac la persoana nimanui - in fond fiecare crede ce vrea si cred ca informatiile trimise nu au caracter confidential pentru a nu se putea cita din ele - este un produs pentru vanzare si ca atare ne informam direct la producator)

Citez(copy-paste)

"Referitor la Amplificatorul Cuantic pot sa va spun ca in ultimile luni am lucrat la inbunatatirea efectelor lui asupra motoarelor.
Desi sunt cateva persoane care ne critica deoarece nu inteleg cum functioneaza dar noi respectam pe toata lumea si mergem inainte.
La primul model facut am avut si 2-3 efecte nesatisfacatoare,dar acum am adaugat 2 elemente foarte puternice in reteta[care intra in razonanta cu aura combustibilului"

"Este foarte simplu;omul are o aura,autoturismul are aura,conbustibilul are aura si amplificatorul are aura.
Tendinta este de uniformizare.
Aici intervine omul,cu cat este mai negativist,mai neincrezator sau rau intentionat,cu atat aceste module nu functioneaza.
La noua reteta am reusit sa eliminam acest inconvenient."

"Ati intrebat cum se alimenteaza aura.Cu ganduri bune,cu suflet curat,cu credinta,cu respect,cu spovedanie,etc"

Pret nu am primit,decat un nr.de telefon de contact.

Concluzia mea:......nu prea ma pricep la aure si daca nu stiu cat costa...mai bine nu.....si apoi nu putem fii toti violeti ca nu stiu ce ne-am face...

....si ...da.... nu se potriveste la masinile cu computer de bord...."rãilor".... :))

...vorba colegului Bogladen
post si rugaciune baieti...post si rugaciune

29 Apr 2011, 19:45

Un set Amplificator Cuantic care este compus din 5 module costa 400 de lei + taxe curier.
Inca astept raspuns referitor la calculatorul de bord, nu-mi dau seama ce legatura are sula si prefectura :-?? .
Si nu trebuie neaparat post si rugaciune, doar ganduri pozitive :D

29 Apr 2011, 22:07

daca sunt pe acelasi principiu si utilizeaza magnetii acum ceva timp am aflat tot citind una alta pe forum despre o chestie asemanatoare care se numeste 'economizator'' si se monteaza pe conducta de alimentare. am lasat un mail si am fost sunat dupa aproximativ 2 luni si mi s-a comunicat printre altele ca , costa 200 lei.
deci e mai rentabil decat acesti magneti care costa 40 lei.

o sa imi pun oricare dintre aceste doua lucruri dupa ce aflu ca au fost uimiti de rezultate mai multi dintre colegi de pe forum care sunt dispusi sa incerce .

29 Apr 2011, 22:08

asta seamana cu Dietatietoru... (vezi robotzi ep. 14).

tiiiii... si daca's gasi io un popa serios, nu neaparat licentiat, cu care sa fac biznis: io fac fiole cu benzina. 2 ml fiecare. popa le sfinteste. rezulta benzina sfintita, care, bagata in rezervor, injumatateste consumul si dubleaza puterea motorului, prin vrerea Domnului si evlavia consumatorului! ma ocup io de distributie - 9,99 lei fiola, accize, taxa de drum si TVA incluse. fac totu' pe din'doo cu popa. pt. succesul comercializarii bag o reclama pompoasa, cu termeni stiintifico-mistici care sa lumineze si ilumineze cumparatorul complet si definitiv. bineinteles ca vom recunoaste ca in urma studiilor clinice stiintifico-mistice de laborator-de-dupa-altar, benzina sfintita nu e compatibila cu automobilele roz-bonbon uniform, cu motoarele racite cu antigel normal si cu ponpoane. dar pentru cine vrea, bineinteles contracost, facem aerografii anti-roz dupa chipul si chimia noastra si antigel sfintit pentru a inlatura neputinta folosirii fiolei cu benzina sfintita. ponpoanele fac subiectul campaniei cupoanelor ruginite si daca clientul are trei bucati pot fi convertite intr-o fiola.
sunt convins ca clientii vor fi cu totii multumiti si ca vor aduce doar feedbackuri pozitive pe veveveul noii noastre companii: benzina cu har s.a.
in curand: motorina miruita. nu ratati!

bafta!

29 Apr 2011, 23:31

Da, si in loc sa zica popa "veniti de luati lumina" o sa zica "veniti de luati benzina". :)) =)) Sa vezi atunci ce cozi se fac pe la biserici.

30 Apr 2011, 05:51

$1 scrie:$2n set Amplificator Cuantic care este compus din 5 module costa 400 de lei + taxe curier.
Inca astept raspuns referitor la calculatorul de bord, nu-mi dau seama ce legatura are sula si prefectura :-?? .
Si nu trebuie neaparat post si rugaciune, doar ganduri pozitive :D

La banii astia nu...... si oare ce faci cand esti nervos si nu poti alimenta chestiile alea cu energie pozitiva?....nu mai conduci? :))

30 Apr 2011, 08:56

Amplificatorul va intra Marti in teste pe masina unui coleg. Daca rezultatele vor fi pozitive va voi anunta rezultatele.

30 Apr 2011, 09:05

$1 scrie:$2..
Inca astept raspuns referitor la calculatorul de bord, nu-mi dau seama ce legatura are sula si prefectura :-?? ...

E simplu: ca mai toate chestiile de acest gen se bazeaza pe binecunoscutul "Crede si nu cerceta". CB este inompatibil, pentru ca el nu are ganduri pioase. =))

14 Iun 2011, 07:33

@Clash
Ceva rezultate? Chiar si negative,nu posteaza nimeni? Ca eu am primit un mail cum ca am facut misto prin ceea ce am postat si nimeni nu are curajul sa comande! Pai sa testez pe banii mei,chestia asta,nu-mi prea convine,mai bine altceva.

Poate totusi daca si-a comandat cineva ne tine la curent!

14 Iun 2011, 08:25

@parintele_2771 Au testat mai multi acest amplificator dar rezultatele nu sunt concludente. In primele zile dupa ce le-au montat au avut impresia ca masinile "trag" mai bine si ca au consumul mai mic decat inainte de montarea amplificatoarelor , dar in final dupa parcurgerea mai multor sute de km rezultatele nu i-au multumit si au inapoiat "dispozitivile" .

14 Iun 2011, 08:36

Eu zic, ca daca ne gandim putin ... e de domeniul SF-ului asta cu CHI-ul masinii combinat cu al soferului si mai stiu eu ce. Si eu avut filtru minune K&N care in-afara de zgomot nu i-a dat deloc mai multa putere masinii. Astfel, cand m-am intors inapoi in tara l-am pus pe cel de fabrica.

Iar asta cu magnetii e ca faza cu magnetul pus pe contorul de lumina in speranta ca se va invarti mai greu ... sau cum vine treaba ?!

15 Iun 2011, 23:14

:))) masina mea e verde....ce aura are?...eu cunosc una singura.....betiva:))

07 Iul 2011, 19:03

mai baieti astia de la Ford am inteles ca o prognozat un consum de 4l/100km mixt la Focus 3 deci cu "zmecheria" asta Focus 3 o sa produca combustibil nu o sa consume :X

Felicitari Ford si amplificatorului cuantic =))=)=)) uite asa ne deschidem noi benzinarii si scadeam pretul sa dea nenorocitii astia FALIMENT
Răspunde