la spray nici eu nu mai stiu exact cum ii zice insa sunt sigur ca o sa gasesti aproape la orice magazin care are piese si accesorii auto si nu costa la fel cum ziceau si colegii de mai sus mai mult de 20 lei (totusi vezi ca s-ar putea sa nu iti ajunga unul, ca sunt la un gramaj mai redus decat cele normale, insa depinde de tine cum sti sa-l folosesti, si apropo trebuie sa-l agiti tot timpul inainte de folosire.) in ce priveste aplicarea lui e destul de simplu zic eu si nu iti trebuie mare experienta pentru asta. dai stopurile jos pt ca e mai comod asa dupa care la cureti bine, le dai cu un smirglu fin de apa ca sa confere o mai buna aderenta la spray, le degresezi, le verifici sa fie perfect curate si eventual izolezi cu o banda de hartie partile stopului pe care nu vrei sa apara vopsea si dupa aia treci la treaba. dai mai multe straturi, asta in functie de cat vrei sa iti fie de negre, insa sa ai grija sa nu scurgi vopseaua, sa ti sprayul la o distanta de 15-20 cm de stop cand vopsesti, si sa lasi 3-4 minute intre straturi sa se usuce un pic si sa nu ai problema cu scursul vopselei. eu le am inegrite mai tare decat colegul "rac", bineinteles nu negre negre, insa pot spune ca se vad foarte bine si pozitile si franele si semnalizarile deci nu cred ca e problema pt cei ce merg in spatele meu, eventual e mai bine pt. ca nu ii mai deranjeaza noaptea asa tare luminiile stopurilor pe cei care circula in spatele meu

. in ceea ce a zis colegul "jo_2k" sa nu uitam ca noi nu avem dacii

si ca fordul are si al treilea stop de frana, cel situat in partea de mijloc sus a hayonului

(acesta nu recomand sa il vopsiti), asa ca nu cred ca o sa fie vreo problema pentru cei din spate sa vada cand franezi, asta bineinteles daca nu au probleme cu vederea sau sunt neatenti. deci eu recomand sa il faci cu un astfel de spray, si nu cu folie sau alte metode, si sincer chiar arata mai bine, cel putin la mine care am si geamuri negre, da super bine.
focus hatchback 1.8 tddi 90 cp...+...=cca. 116 cp / 09.2001 / frumoasa masina...... SOLD
focus 2 hatchback 1.8 tdci/01.2006/116 cp+resoftare........si mai frumoasa...si mai puternica...SOLD
audi A4 1.9 tdi /116 cp /2005....alta viata.....SOLD
NOW...Focus 2 1.6 tdci/110 cp/2006