salut
exact aceleasi cleme de prindere are si lampa montata de mine...
ce am facut eu ca sa se fixeze .... capitonajul are grosimea de aprox 4-5 mm...
clema metalica am fortat-o in sus ... am ridicat-o in sus ... iar la dintisorii aia 2 de plastic cu o lama de ras incalzita la bricheta i-am mai modificat facand spatiul ala marcat de tine de aprox 4 mm (am mers cu lama paralel taind cam un mm - deci in poza- in loc de trapezul ala eu am facut exact un triunghi)...
apoi am bagat lampa mai intai cu clema metalica fortata de mine (aproape paralela cu tapiteria.... dar care tine plafoniera perfect) si apoi am impins-o in sus ,intrand perfect in tapiterie....
conteaza foarte mult sa tai perfect conturul lampii (eu chiar am taiat un contur putin mai mic pt a intra mai fortat sau a avea de unde face eventuale ajustari... nu am avut sablon ... am trasat cu creion usor pe tapiterie... dupa ce am masurat de 10 ori si apoi am taiat cu cutterul usor, cu ajutorul unei rigle

)...
am mai demontat pt a taia tapiteria si monta lampa - capacul de la stopul de frana situat sus la luneta (il tragi usor in jos cu o surubelnita si scoti si mufa de la stop) .... si cand am tras firul - am demontat tot suportul -rama plafonierei fata, care iese f usor avand 4 cleme -se vad cand deschizi locasul de ochelari ,iar capacul negru care ramane se detaseaza de plafonul masinii prin tragere , fiind prins prin "arici" ca la geci-jachete....
la final am tras firul ,am probat si inca functioneaza ....
sper ca ai inteles ceva .... daca nu ma gasesti la id de mess : cata_nic sau tel 0728132669....