Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
12 Sep 2007, 21:51
Pana acum am modificat 1.6i 100CP de pe FF1, nu am avut niciun client cu FF2 si 1.6i
Cresterea de putere este undeva la 109-110CP, se simte diferenta, motorul urca mai usor in ture. Nu garantez ca va scade consumul la un motor aspirat dupa tuning, dar e clar ca atunci cand se merge doar in talpa consuma cu pana la 1l mai mult decat original dar si performantele sunt altele.
Cat despre 1.8i trebuie sa vii cu masina sa vedem daca reusim sa o citim.
25 Oct 2007, 13:36
la un mondeo 2.0 145HP 2004 credeti ca merita?
25 Oct 2007, 21:45
$1 scrie:$2ana acum am modificat 1.6i 100CP de pe FF1, nu am avut niciun client cu FF2 si 1.6i
Cresterea de putere este undeva la 109-110CP, se simte diferenta, motorul urca mai usor in ture. Nu garantez ca va scade consumul la un motor aspirat dupa tuning, dar e clar ca atunci cand se merge doar in talpa consuma cu pana la 1l mai mult decat original dar si performantele sunt altele.
Cat despre 1.8i trebuie sa vii cu masina sa vedem daca reusim sa o citim.
Salut! crezi ca poti scoate ceva din masina mea?
Ai mai facut motorul acesta? Acum am cca. 112000km si sunt interesat de un chiptuning mai ales ca masina are suspensii sport si garda coborata cu 30mm
Si fiind pana mai ieri dieselar mi-a venit destul de greu la cuplul acesta mic
Care sunt cresterile reale de putere si cel mai mult ma intereseaza cuplul si daca poate fi coborata mai jos (turatii)curba de cuplu maxim?
Cand ma urc pe passat parca am racheta comparativ ca reprize de acceleratii
26 Oct 2007, 01:14
La un motor de 1.6 TDCI 90 cp ,FF2 ,ai putea face ceva?m-ar interesa o resoftare nu un chip tuning,crezi ca se poate?ai mai facut asa ceva?
26 Oct 2007, 01:14
La un motor de 1.6 TDCI 90 cp ,FF2 ,ai putea face ceva?m-ar interesa o resoftare nu un chip tuning,crezi ca se poate?ai mai facut asa ceva?