Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Re: galerie evacuare custom

22 Feb 2012, 16:58

Sa stii ca lucrul asta mi la-au spus si cei din service dar mi sa parut mai mult o idee sa scape de mine insa daca ma gandesc mai bine cred ca ai dreptate!De unde ai dat comanda de tampon?(ce site comercializeaza- Powerflex poliuretanic)

22 Feb 2012, 17:15

http://www.pumaspeed.co.uk/product-Powerflex-Fiesta-Mk6-lower-Engine-stabilizer-kit_103.jsp

Asta este tamponul pe care l-am pus eu.
Poti sa-l comanzi pe net si iti vine la posta sau sa mai cauti pe la noi, eu l-am luat prin Colina Motors ca sa nu-mi mai bat capul, mi se pare ca-l aveau pe stoc atunci.

22 Feb 2012, 17:51

Ai dat app 4 mill pe un tampon?

23 Feb 2012, 12:23

Cam asa ceva, daca vrei caut factura si ma uit exact.

PS:Eu tot ce am pus de masina am cautat sa fie de cea mai buna calitate.

23 Feb 2012, 13:30

Din pacate Pt focus 2 inclusiv st nu exista tamponul acela la Powerflex asa mi-au spus mai multe firme care comercializeaza de la ei si mi-a aratat si pe situl lor!Insa am vazut ca seamana cel de la focus 1!As fi tentat sa il incerc pe acela!

06 Mar 2012, 08:59

M-am uitat si eu si ai dreptate, nu au aplicatie pt. tamponul de la motor pt. focus mk.2.

Totusi verifica starea in care se afla acum cel de pe masina.O varianta ar fi, daca asta e crapat, sa-l inlocuiesti cu unul original si sa vezi daca mai ai vreo problema dupa.Dezavantajul este ca nu prea tin astea originale la tavaleala.
Răspunde