Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Re: Cromarea plasticelor!

21 Aug 2008, 16:28

Ceva pentru voi, http://www.cromtuning.ro/
Eu am comandat ceva de aici, astept sa-mi vina piesele.....

23 Aug 2008, 06:57

ti-au venit piesele comandate de pe http://www.cromtuning.ro/. in cat timp trebuie sa iti vina?
sa inteleg ca piesele nu sunt la ei pe stoc ci trebuie sa le comande si ei din afara, ca sincer ma intereseaza si pe mine sa comand ceva de la ei de aceia intreb mai multe detalii.
"art_radu " poti pune si niste poze cu piesele comandate dupa ce le montezi pe masina, sa vedem si noi cum arata......ca poate sunt mai multi care si-ar comanda piese de la aceasta firma insa sunt un pic nehotarati din cauza ca nu stiu exact cum o sa dea pe masina.....pozele care le au ei pe site nu sunt destul de concludente.....

28 Aug 2008, 15:13

pina la urma a cromat careva vreo piesa auto din plastic?

sufar ca cei de ford nu au creat si o grila cromata pt bara de ST asa cum au creat pt Focus normal. :(

09 Feb 2010, 20:35

salutare . am incercat eu acel spray cu crom... ATENTIE scrie pe el ca nu rezista la intemperii .defapt cand l-am atins cu mana a inceput sa se ia luciul(sparay-ul era uscat cand l-am atins) acum arata ca vopseaua gri..urat... este bun de dat in far pe acea oglinda sau in alte locuri de acest gen... poate au aparut si alte modele mai rezistente

11 Noi 2010, 15:06

La cromtuning.ro numai anumite ornamente sunt din abs(plastic) cum ar fi capace oglinzi,ornamente pt.faruri-stopuri,grila din fata unde este emblema ford care o au intreaga sau numai rama si cam atat in rest totul este din inox 100% si vreu sa zic ca sunt neschimbate dupa 3 ani decand le-am montat pe masina neavand garaj.
Eu am luat de la cromtuning pe masina din semnatura urmatoarele;
-grila fata-rama(plastic)
-ornamente chedere(inox)
-ornamente bandouri(inox)
-ornament portbagaj (partea de deasupra numarului)(inox)
-muchie porbgaj(inox)
-ornamente semnalizare laterale(inox)
-ornamente manere usi ext.(inox)
-protectii praguri(inox) ^^
O sa revin si cu fotografii si preturi pt.cei interesati...

12 Noi 2010, 23:04

Asteptam foto si preturi.

29 Noi 2010, 20:30

Poate voi aveti o parere mai buna despre cromu asta, da mi nu prea imi face cu ochiu, daca aveam nu stiu ce ML sau X5-uri din alea, mergea cromu, da la un ford, nu stiu, am citit ca vreti manerele in crom...pe bune? De ce nu vopsiti in culoarea masini ca ar arata mai bine....Oricum gusturile nu se discuta

29 Noi 2010, 22:05

Eu aveam in culoarea caroseriei manerele si tot le-am pus inox pe ele...pai vreti poze si preturi ok poatee ma apuc si va trimit daca vreti ca oricum o sa va rezolv la preturi bune de tot...

29 Noi 2010, 22:26

Pai tot asteptam pozele si preturile alea.

30 Noi 2010, 09:53

Si eu mi-am luat un spray de cromat,am dat pe etriere si tamburi si a iesit super k! Chiar ma gandeam sa-mi dau si pe grila dar astept sa vad cum va iesi la colegul! :D

01 Dec 2010, 18:30

Nimeni nimic?! :D

02 Dec 2010, 19:02

Pune si tu poze cu tamburii si etrierii sa vedem ce a iesit

03 Dec 2010, 10:10

K am sa pun cat mai curand

03 Dec 2010, 11:44

FiÅŸiere ataÅŸate
Imag104.jpg
Imag103.jpg

13 Mar 2013, 23:56

Au produse aduse din Turcia care sunt foarte "calitative".Dupa o luna de la achizitionare au inceput sa rugineasca,Firma e praf.Habar nu au de tipurile de masini.Faci comanda de un produs si trezesti cu alta traznaie.Daca ii rogi sa iti schimbe "minunata"marfa o sa iti spuna ca nu vrea muschiul lor.Apelati la ei daca aveti bani de donat.Respect!

14 Mar 2013, 10:55

postarea mea anterioara este referitoare la adresa firmei cromtuning.Sz ca nu am fost explicit

04 Mai 2014, 19:02

Ei?ce parere aveti?
Ultima oară modificat de zvony pe 22 Mai 2014, 16:14, modificat 1 dată în total.
Motiv: Exista format special pentru Youtube.

04 Mai 2014, 19:21

:(
Ultima oară modificat de zvony pe 22 Mai 2014, 16:14, modificat 1 dată în total.
Motiv: Exista format special pentru Youtube.

22 Mai 2014, 16:13

Exista format pentru youtube. Va rog folositi-l.
Răspunde