Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Re: Unde pot sa-mi pun folie pe geamuri?

28 Mar 2008, 12:28

Am motat eu folie la Expert D. , si nu sunt foarte incantat . A costat 724 Ron . Intradevar ramane dunga aia pe marginea geamului

28 Mar 2008, 16:21

Poti pune niste poze? Cu o camera daca se poate, sa ne lamurim si noi

28 Mar 2008, 18:27

postez maine poze dupa ce spal masina

28 Mar 2008, 20:41

Acea dunga se vede doar cu geamul intredeschis, nu? Mai sunt si alte motive pt care esti nemultumit?

28 Mar 2008, 21:29

Dap , dupa ce am spalato am avut un soc , sa constat foarte multe bule, revin maine cu poze si cu bulele

28 Mar 2008, 22:15

Si eu sunt interesat sa-mi pun folie la Expert D. dar as vrea sa vad poze inainte cu dunga de care se vb mai sus.

28 Mar 2008, 22:51

Ce ziceti,geamuri fumurii din fabrica sau folie aplicata ulterior??

29 Mar 2008, 00:41

@Ady78, din cate stiu, geamurile nu trebuie sa le speli si nici sa le deschizi minim 3 zile dupa aplicarea foliei.
Astept pozele.
@Sufletzel, cele din fabrica sunt ionizate. Deci, mai bine folie( ofera si filtru uv si ai un oarecare avantaj ca nu se mai face geamul bucatele, in caz de accident sau..hoti:)

Eu momentan sunt in dificultate. Am citit pe toate forumurile, loganforum, kiaforum, softpedia etc..Unii spun ca e mai bine sa se demonteze geamurile, pt ca se aplica mai bine, nu ti mai intra apa in toate usile(se pare ca se foloseste apa la montarea foliei :D ), insa altii spun ca de fapt geamurile se demonteaza din comoditate, si ca nu exista un avantaj real. Plus ca exista riscul sa apara greierasi in usi, dupa
Ce sa mai crezi??! :-??

29 Mar 2008, 18:08

Am mai mult de o saptamana de cand le am montat. In seara asta pun si pozele .

29 Mar 2008, 20:02

In cazul asta mergi la ei cu garantia.
Hai cu pozele:)

29 Mar 2008, 20:42

m-am uitat azi la acel prieten si sunt puse ok! fara bule si alte defecte dar intr-adevar marginea superioara a geamului nu este acoperita in totalitate! probabil din cauza ca daca ar merge pana la limita superioara s-ar desprinde de la frecare/agatat... :-"

29 Mar 2008, 21:39

$1 scrie:$2-am uitat azi la acel prieten si sunt puse ok! fara bule si alte defecte dar intr-adevar marginea superioara a geamului nu este acoperita in totalitate! probabil din cauza ca daca ar merge pana la limita superioara s-ar desprinde de la frecare/agatat... :-"

Asta mi au spus si mie. Prima data am crezut ca e o scuza, pentru ca le e cam imposibil sa puna chiar pana n margine :) Dar e chiar logic, pt ca e un risc destul de mare sa se desprinda cu timpul daca e pusa pana la limita. Din fericire, cu geamul inchis nu se observa absolut deloc

29 Mar 2008, 23:06

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2-am uitat azi la acel prieten si sunt puse ok! fara bule si alte defecte dar intr-adevar marginea superioara a geamului nu este acoperita in totalitate! probabil din cauza ca daca ar merge pana la limita superioara s-ar desprinde de la frecare/agatat... :-"

Asta mi au spus si mie. Prima data am crezut ca e o scuza, pentru ca le e cam imposibil sa puna chiar pana n margine :) Dar e chiar logic, pt ca e un risc destul de mare sa se desprinda cu timpul daca e pusa pana la limita. Din fericire, cu geamul inchis nu se observa absolut deloc

asa este, iar daca te uiti atent vezi ca asa este la toate geamurile care se deschid!
nu cred ca le-ar fi fost greu sa puna pana sus din moment ce pe lateralurile geamului au acoperit pana in margine si in jos la fel ;)

29 Mar 2008, 23:15

Spunea cineva mai sus ca nu se aplica nici in lateral..Trebuie sa merg la fata locului sa vad exact. La telefon mi a spus ca doar in partea superioara se lasa putin neacoperit.
Pai si atunci care e mai e avantajul de a da geamurile jos?

30 Mar 2008, 01:03

pe laterale era acoperit!
si nu mai e nici un avantaj de a da geamurile jos doar ca le e mai usor celor care le monteaza astfel!

30 Mar 2008, 01:59

$1 scrie:$2e laterale era acoperit!
si nu mai e nici un avantaj de a da geamurile jos doar ca le e mai usor celor care le monteaza astfel!

M ai bagat de tot in ceata :))
Am intrebat pe cineva pe un forum, care se ocupa cu asta. A zis ca dureaza cam 5-6 ore sa mi puna folia daca demonteaza geamurile si 3-4 ore daca nu le demonteaza. Deci, teoretic, lui ar trebui sa i convina ultima varianta, dar tot el a spus ca nu mi o recomanda.
In fine, o sa trec saptamana viitoare pe la expert detailing sa vad cum sta treaba. Daca nu mi place, o sa demontez geamurile si gata. Ma duce si mai ieftin decat la ei, in jur de 5 mil :)

30 Mar 2008, 08:51

Uite si poza , cu toate ca nu prea este de calitate
FiÅŸiere ataÅŸate
Picture 011 001.jpg

30 Mar 2008, 10:08

parerea mea este ca mai bine acea dunga decit greieri. eu sunt total impotriva demontarii/montarii diferitelor componente.

30 Mar 2008, 13:06

$1 scrie:$2arerea mea este ca mai bine acea dunga decit greieri. eu sunt total impotriva demontarii/montarii diferitelor componente.

corect si din cate imi dau seama se vede doar cand este lasat ori asta la multi nu prea se intampla (eu foarte rar merg cu unul din geamuri deschis)

ady78 _ mai pune niste poze si spune si ce folie ai pus , cu ce grad de transparenta fata-spate si ce varianta de caroserie ai (sa ne putem face o idee despre pret/marca de folie-nivel de transparenta/nr.de usi)

30 Mar 2008, 17:42

Folia este Llumar, pe usile fata 50% transparenta si usile spate+luneta 75% transparenta
FiÅŸiere ataÅŸate
Picture 011 003.jpg

30 Mar 2008, 20:19

Stiu ca prin lege esti obligat ptr geamurile fata maxim 70% transparenta, tu cum ai reusit 50 % ?
Si nu in ultimul rand cat te-a costat toata afacerea si timp de executie ?

30 Mar 2008, 20:56

$1 scrie:$2olia este Llumar, pe usile fata 50% transparenta si usile spate+luneta 75% transparenta

poate vrei sa spui 25% pe spate. banuiesc ca pe pt geamurile fata nu ai holograma rar.

ps: vreau sa fac o programare la expert detailing sediul din vitan. mai este dispus cineva sa isi puna folie? poate mergem 2 persoane ca sa beneficiem de cei 10% reducere

30 Mar 2008, 21:47

Scuze 25% spate
Am omologare si pentru fata cu spaga :)

30 Mar 2008, 22:06

$1 scrie:$2cuze 25% spate

Pai si cat te-a costat cu tot cu "spaga" ??

30 Mar 2008, 23:05

$1 scrie:$2ps: vreau sa fac o programare la expert detailing sediul din vitan. mai este dispus cineva sa isi puna folie? poate mergem 2 persoane ca sa beneficiem de cei 10% reducere

Da, vreau si eu sa mi pun. ai pm :)

31 Mar 2008, 00:05

asteptam detalii. daca nu aici macar prin pm!

31 Mar 2008, 14:54

Vreau si eu sa pun folie la ei si ma alatur cu placere , dar nu pot decat dupa 19 aprilie . Daca voi va puneti mai repede sa ma tineti si pe mine la curent cu modul cum va decurge operatiunea

31 Mar 2008, 20:28

Raspuns pe pm

01 Apr 2008, 21:47

Eu cred ca sunt 35 pe spate. :) Am fost ieri la ei si 20-ul (de 25 nu am vazut sa aiba :?? ) e putin mai inchis parca

02 Apr 2008, 20:39

20% sunt m -am uitat in certificatul de garantie :D
Răspunde