$1 scrie:$2icidecum.Nu imi laud deloc marfa,fiindca nu vand xenoane (csenoane cum ai scris tu ca doar esti mare membru al asociati...si sti foarte multe,mai ales sa scri corect) pe banda rulanta sau stiu eu.Nicidecum.Am vandut o perioada de timp dupa care nu am mai vandut fiindca am trecut la alte lucruri mai importante.Si da intradevar la 100 de ron setu sunt chinezarii,fiecare e constient de asta ca doar iti dai seama ca nu sunt facute in Germania la banii astia,insa cu toate astea majoritatea tot cumpara fiindca au garantie si isi scot banii iar oamenii sunt foarte multumiti.
Intr-o alta ordine de idei nu deranjez pe nimeni credema,
Nu te cred, pentru ca nu esti obiectiv, doar iti lauzi marfa.
$1 scrie:$2oar ca trebuie sa fie invidiosi ca tine
Dar pe ce as fi invidios? Pe obrazul gros al celor care-si pun xenoane in far cu oglinda?

Te inseli.
$1 scrie:$2lus de asta am trecut si ITP-ul cu ele montate pe masina si amenda fi consvins ca nu voi lua,sa nu vorbim de retinut talon si altele.
Asta nu inseamna ca nu deranjeaza si nu inseamna ca sunt legale. Ca stim si noi cum se poate trece ITP-ul, ca deh, traim in Romania si orice...comerciant de bazar se considera mai presus de lege.
$1 scrie:$2color=#FF0000]Cine'i[/color] istet si tine la estetica masinii si la o vizibilitate mai buna in functie de cati bani are isi pune,cine nu nu.
Cine are comportament de mahala si-l doare in cot de ceilalti, isi pune xenoane in far cu oglinda.
Cine are bun simt si respect pentru ceilalti participanti la trafic si respecta legea nu recurge la asemenea improvizatii pentru "estetica masinii".
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]