22 Mai 2009, 12:20
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2fara suparare, nu compara motor de 1.9 cu 3.2 V6. Nu ai vrea sa te intalnesti cu un GTA la semafor. Si nu numai motorul este wow...masina cu totul - timpi cutie, cuplu, aceleratie rapida + sunet de ingheata oponentul. search pe "iutub".
Nu compar motoare, compar masini. Alfa asta are din fabrica 14.7s pe 402 metri si eu aveam 14.8s in Martie masurati pe celula, deci ar trebui sa fie o cursa interesanta zic eu. Luand in considerare uzura care ar trebui sa o fi suferit motorul de pe Alfa ar fi un test bun sa vedem daca-si face Metabondu treaba si a readus motorul la cifrele cu care a iesit pe poarta uzinei.
Sunet de ingheata oponentul... in mod sigur nu ai auzit inca cum suna o rampa de carburatoare si apoi o evacuare directa de 54mm.
Uite cum facem, eu mai umblu prin tara pe la competitii, daca ne intalnim si ma bati cu masina aia, retrag tot ce am spus despre Metabond.
iti recomand transfagarasanul pentru cursa asta
eu nu zic ca masina ta nu e puternica (probabil ca ai modificato destul de mult)... dar nu compara Pejo cu Alfa.
Probabil ca pe linie dreapta esti sef (masina usoara/ cutie scurta). eu m-as da cu tine si cu alfa mea de 120 de ponei pe transfagarasan.
Eu iti recomand sa mergi cu orice alfa, ORICARE, pe serpentine... poate te razgandesti.
nu fac propaganda ... dar nu pot sa iti dau dreptate ca pe circuit, buburuza ta face fata unui GTA (oricare ar fi el 147/156)
22 Mai 2009, 15:36
22 Mai 2009, 18:14
$1 scrie:$2Esti total paralel, dar iti inteleg dragostea pentru masina ta si ca nu este alta in lume mai buna ca a ta. Dar documenteaza-te te rog ce stie un 205 GTI sau Rallye. Te astept oricand pe Transfagarasan pe toti banii din lume, tocmai ca pe circuit e atuul meu. Maine particip la un raliu aici in Cluj, poate vii sa vezi ce poate o masina de 20 de ani.
Imi cer scuze pentru offtopic si acum chiar ma retrag.
22 Mai 2009, 18:52
22 Mai 2009, 23:39
26 Feb 2010, 22:48
01 Mar 2010, 17:11
27 Mai 2012, 21:57
27 Mai 2012, 23:12
$1 scrie:$2a o iau de la inceput: pe cei de la Metabond i-am vazut prima data la ultimul SIAB. Mi-au testat smecheria aia in fata mea. Erau niste oameni mai in varsta cu un aparat care in mare avea doua roti, una fixa si una pe care se putea aplica manual o forta de apasare, ambele roti fiind in contact. Cert este ca fara Metabond daca aplicai suficienta forta ansamblul se bloca, cu el nu se mai bloca.
Explicatia lor a fost ca acest lubricant sau ce o fi el se depune si adera intr-o pelicula foarte fina si dura de suprafata metalelor, protejandu-le de uzura.
Ulterior, cautand pe Youtube am gasit si filmulete facute de ei cu (cred) acelasi aparat care l-am vazut si eu. Garantez (fara sa am absolut nici o legatura cu oamenii astia sau cu firma lor) ca experimentul s-a derulat exact la fel, mai putin poate gargara, in cazul meu l-au facut mai rapid. http://www.youtube.com/watch?v=1hu5BZag2Ck
$1 scrie:$2sadar din punctul meu de vedere treaba pare sa fie pe bune.
$1 scrie:$2e sens ar mai avea producatorii de sosete daca s-ar inventa sosetele indestructibile?
28 Mai 2012, 03:22
$1 scrie:$2K, sa zicem ca au gasit o solutie care sa adere la metal si sa mareasca rezistenta la frecare. Intrebare: ce se intampla la un motor nou, ce se intampla la un motor vechi, cu uzura mai mare...?
De unde stie acea pelicula ca pistonul trebuie sa aiba 0.005mm joc (un exemplu) sau 0.01mm...?
$1 scrie:$2ai hai sa vedem: ai cumpara un fiat cu 2 ani garantie sau un ford la care motorul astfel tratat are 15 ani garantie...?
10 Iun 2012, 18:02