$1 scrie:$2m fost la salonul auto din Iasi si am intrebat la o firma de tuning de problema asta. Mi au zis ca ori gasesc o extensie pentru bara din spate dar sunt la niste preturi cam piperate ori ma programeaza ei la Autocrom sa-mi decupeze bara perfect si sa mi monteze toba. Au zis ca au facut mai multi asa si au fost multumiti. Ce ziceti de ideea asta?
Pai sunt unele modele de bari stock care chiar au acel loc de unde sa decupezi dar inteleg ca tu nu ai... Ar mai fi de asemenea posibilitatea sa scoti toba pe sub bara.. fara sa decupezi nimic... e drept ca o toba care iese din bara arata mai bine.. dar...
Si in legatura cu zgomotul.. tinand cont ca schimbi doar finala, nu ar trebui sa faci scandal prea mare, in special in ture mici. Pe turatii mai mari o sa se auda mai tare diferenta. Eventual poti sa iti iei cu silence-r cum spunea si cineva mai jos. Cand iesi la agatat lasi chestia aia deschisa la maxim si faci scandal

cand mergi la biserica sau la rar

o lasi mai inchisa si nu ai probleme.
A, si sa nu te astepti la cresteri de putere cum au unii vise umede ca isi pun finala si le creste puterea cu vreo 10cai..
Cauti un service auto? www.ServiceList.ro te ajuta sa il cauti dupa ce criterii doresti tu!