Tuning

Consola centrala!

Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!

Consola centrala!

Mesajde Florin.b » 17 Mai 2008, 10:48

nu cred ca ma incadrez la tuning dar nici nu am idee unde ar fi trebuit sa postez!
de cateva zile ma bate gandul sa mai eliberez parbrizul putin si m-am gandit ca ar fi bine sa renunt la ventuza de gps! acum intrebarea mea e urmatoarea. am gasit pe niste site-uri care se ocupa cu vanzarea de echipamente auto cateva modele de console centrale care se lauda cu foarte multe functii, incepand cu radio fm, tuner tv, dvd player si terminand cu bluetoith si gps(igo) Win CE net 4.2

intrebarea mea este urmatoare! am in acest moment ford cd6000
se poate inlocui cu un asemenea dispozitiv fara a lasa spatii urate sau tot felul de chestii inestetice?
si aveti idee unde se pot monta aceste dispozitive asigurand garantie pe lucrare?

va multumesc anticipat!
Fişiere ataşate
124_l.jpg
Florin.b

Maşina: Ford FOCUS 2007 1,6 TDCi 90CP Trend Collection
VIN: WF05XXWPD57U38506

Re: Consola centrala!

Mesajde rolf.viktor » 17 Mai 2008, 11:09

are cineva poze cu bordu' dupa ce si-a montat acest echipament?Aceeasi schimbare vreau sa o fac si eu dar mi-e frica sa nu raman cu spatii goale in bord si sa se vada urat.
Four wheels move your body. Two wheels move my soul.
rolf.viktor
Ford Freak

Maşina: ford mondeo 2.0 TDDI an:2002

Re: Consola centrala!

Mesajde Focus1 » 02 Iun 2008, 09:58

$1 scrie:$2u cred ca ma incadrez la tuning dar nici nu am idee unde ar fi trebuit sa postez!
de cateva zile ma bate gandul sa mai eliberez parbrizul putin si m-am gandit ca ar fi bine sa renunt la ventuza de gps! acum intrebarea mea e urmatoarea. am gasit pe niste site-uri care se ocupa cu vanzarea de echipamente auto cateva modele de console centrale care se lauda cu foarte multe functii, incepand cu radio fm, tuner tv, dvd player si terminand cu bluetoith si gps(igo) Win CE net 4.2

intrebarea mea este urmatoare! am in acest moment ford cd6000
se poate inlocui cu un asemenea dispozitiv fara a lasa spatii urate sau tot felul de chestii inestetice?
si aveti idee unde se pot monta aceste dispozitive asigurand garantie pe lucrare?

va multumesc anticipat!

http://bluexenon.ro/multimedia-integrat ... focus.html

uite aci. e idem cu consola stock la dimensiuni si forma. mai departe...te descurci si singur.. sa dai un telefon sa o cumperi. :)
Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
[url]www.creactivity.ro[/url]
Focus1

Maşina: NEW MONDEO 2.0 TDCI
VIN: WF0GXXGBBGBC47959

Înapoi la Tuning