Activez CB / Fuel Computer pe Mondeo MK3
Am inceput sa sap mai adanc inca din threadul: viewtopic.php?f=42&t=18520 .
Apoi am deschis alt thread la Comercial - Tuning - Ocazii, in care, contra cost, activez aceasta facilitate.
Pentru ca s-au aratat interesati si detinatori de alte modele Ford, pentru a nu fi off-topic pe threadul de la Comercial, am dat nastere acestui thread.
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

-

DGAlexandru - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008
Apoi, am zis ca modific doar ce apare pe bord .. nu si ce apare pe-un tester specializat... poate cineva cumpara niste ceasuri SH si vrea sa isi scrie KM lui in ele, cei reali.
) eu am glumit cu alexandru cand i-am zis sa scrie tampenii acolo dar se pare ca omul nu glumeste pe acel topic.
, daca am drum in bucuresti trek sa`mi faci si mie CB`u
In schimb, pot sa copiez datele din alta memorie, cu tot cu codurile de validare si atunci functioneaza in continuare

Mi-ar trebui in primul rand o poza la rezolutie buna cu placa electronica, fata-verso, ca sa vad cine se ocupa de partea de display. Apoi caut sa vad cat e un programator pentru acel cip sau pentru memoria externa de care se foloseste (daca are).. dupa care incep testele.. citesc memoria de pe o placa cu CB si de pe una fara CB. Se rescrie complet memoria din cea fara CB cu ce s-a salvat din cea cu CB si vad daca se activeaza CB.