Tuning

Turbo+Intercooler mondeo 2.0 tdci

Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!

Turbo+Intercooler mondeo 2.0 tdci

Mesajde mihai_ct » 25 Oct 2009, 01:47

Buna,

as avea nevoie de niste date foarte repede si foarte exacte.
Pe scurt Mondeo 2.0 TDCI automat din 11/2003 130 cp standard facut cu chip la 160 pe dyno.
am facut o mica lovitura in fata i-am pus kit de ST si vreau sa-i schimb si intercooleru cu unu mai mare.
Stie cineva unde gasesc unu mai mare care sa mearga in loc la cel original sau tre sal masor si sa caut pe net la nimereala.
plus se merita sa schimb turbina cu una mai mare/performanta? daca da unde pot gasi asa ceva si cam la ce bani.
mi-ar placea daca cu intercooler marit si turbo + chipul existent as ajunge la 200 cp.
am vazut tot felu de kituri pe net da preturi din alea exagerate si nici macar nu era calitate.
masina are 105000 eu o am de la 20000 si nu a vazut altceva decat reprezentanta, si chipul e facut de cineva care ia facut la seful reprezentantei ca altfel nu puneam.

Va rog mult telefoane siteuri undeasi mai ales intercooleru si apoi turbo ca tre puse piesele laolalta si numa intercooleru lipseste.
multumesc
Ford Mondeo 11/2004 - 2.0 tdci 170cp aut Ghia X tonic blue
CJ-11-WXT mihai_ct@yahoo.com
mihai_ct
Incepator

Maşina: FORD MONDEO 2.0TDCI aut GHIA X

Re: Turbo+Intercooler mondeo 2.0 tdci

Mesajde unariciflocos » 25 Oct 2009, 22:07

http://stores.shop.ebay.co.uk/Nice-New- ... ec0Q2em322

Eu d-aici am adus un intercooler, in 4 zile a fost in tara si pretul e decent.

Documenteaza-te si tu pe site-uri de afara cat boost poate sa suporte motorul tau inainte sa puste si atunci o sa vezi daca merita sa schimbi turbina.

Softul l-ai facut la SPDZoom?
unariciflocos
1nsane Member

Mesajde mihai_ct » 26 Oct 2009, 02:20

nu stiu cum ii zice la firma
un baiat din turda ionut
am ajuns la el prin horica de la spider
si apoi am aflat de la el ca si sefu de reprezentanta de la ford are facut mondeo la el
mersi de site acuma caut
oricum cred ca nu mai pun turbo ca peste un an o cam dau
Ford Mondeo 11/2004 - 2.0 tdci 170cp aut Ghia X tonic blue
CJ-11-WXT mihai_ct@yahoo.com
mihai_ct
Incepator

Maşina: FORD MONDEO 2.0TDCI aut GHIA X

Mesajde unariciflocos » 26 Oct 2009, 10:45

Inseamna ca ai facut la Brix. Acolo mi-am facut si eu soft, dar am o gaura in injectie pe la 2000 de ture acceleratie partiala cand motorul incepe sa tremure urat si trebuie sa ma feresc de zona aia.

Superchips dau cam cele mai bune rezultate de putere si sunt si printre cele mai sanatoase pentru motoare. Adica Superchips iti ofera garantie, daca se stabileste ca ceva s-a defectat la motor din cauza resoftarii ei suporta costul reparatiilor.
unariciflocos
1nsane Member

Înapoi la Tuning