Multumesc , multumesc

momentan masina este plecata la un tinichigiu de vreo cateva zile in timp ce eu acasa cu periuta am spalat complet tot interiorul , banchete , fete usi , scaune , toata plasticaraia etc , au iesit super la culoare zici ca sunt noi , am cumparat bujii denso iridium , fise bosch , filtru benzina bosch , filtru ulei tot bosch , garnituri + curele etc , inca nu m-am decis ce ulei sa pun in ea ...... am gasit pe cineva care imi poate aduce Shell Helix dar pretul unui litru de 10W60UltraRacing este de 80 RON (cam mult) . Una din probleme ar fi ca nu gasesc bucsele de pe puntea spate , motivul este ca masina este defapt una din cele 500 facute 4x4 , am acasa tot amsamblul diferential , cardan , planetare dar nu gasesc cutia de transfer sub 500 de lire sa refac tractiunea

diferenta fata de un rs2000 normal este ca pe spate are in loc de 2 bucse vreo 10 si puntea nu este fixa este indepenta ... mai astept poate poate . Revin cu poze nu am avut timp deloc sa fac
Bafta si tie Unariciflocos , cred ca e racheta "pejou" am unul parasit in buc pe drumul spre munca ... tot timpul intorc capul dupa el , cat despre mustang , nici nu am indrasnit sa visez

)