Tuning

intrebare... geamuri fumurii

Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!

intrebare... geamuri fumurii

Mesajde sergiuser » 28 Feb 2010, 14:05

daca vopsesc geamurile cu spray fumuriu si zic ca asa is din fabrica oare mai zice politia ceva ?
Ultima oară modificat de octa pe 30 Aug 2010, 22:03, modificat de 2 ori în total.
Motiv: editat titlu intr-o forma mai sugestiva. mutat la sectiunea generalista de tuning.
Ford Focus CJ-12-SYK

http://www.detoatee.co.cc
sergiuser
Ford Freak

Maşina: ford focus 1.6 16v 101 cp

Re: intrebare....... ?

Mesajde pop cristian » 28 Feb 2010, 15:05

poti vopsi lateralele spate si luneta si politia nu va spune nimic , la fel de bine iti poti pune tu folie fara aprobare inafara de geamurile laterale fata si parbriz si politia nu are dreptul sa faca nimic pentru ca este un pasaj in lege in care este precizat ca dc ai oglinzi laterale poti pune dar cu conditia sa nu ai cute sa fie perfect
bafta

p.s. am intrebat la RAR la si se pare ca intradevar este asa cum am spus pe geamurile laterale spate siluneta pot pune folie
EX :Ford Focus Trend 1.8 TDdI 90 CP; 66 KW 2002
Actual Skoda Octavia 1.9 TDI 110 Cp 25 Cp(resoftare) ; 81 KW 2000
pop cristian
Gold Member

Maşina: Skoda Octavia, 1.9 TDI, 130cp

Mesajde adyamg » 28 Feb 2010, 15:11

Mai .... acu 2 aile dezlipea unu la stiri folia de pe gemurile fata la o masina, asistet de politie si ARR. Din ce am inteles era verificat si "tuningul" cu xenon.

Totusi ... cum sa iti vina ideea sa vopsesti geamurile?
adyamg
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Zetec

Mesajde sergiuser » 30 Aug 2010, 16:06

pai ma gangeam ca in caz ca ma opreste politia sa am o scuza sa zic ca asa a venit din fabrica :D
Ford Focus CJ-12-SYK

sergiuser
Ford Freak

Mesajde johnny25med » 30 Aug 2010, 16:15

pai cred ca iesi mai ieftin cu folie (chiar si omologata), o pui si singur.
EX : FORD FOCUS 2003 1.8 TDCI 74 Kw - ceva caluti acolo
[
johnny25med
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS 1.8 TDCI 2003 74kw 101CP CT-82-XYZ
VIN: WFOBXXGCDB3K21958

Mesajde titocus » 30 Aug 2010, 18:37

$1 scrie:$2in ce am inteles era verificat si "tuningul" cu xenon.

Abia astept sa se ridice certificatele de inmatriculare pt. xenoanele alea aftermarket care reglate aiurea orbesc de nu mai vezi nimic. Pe ploaie oricum orbesc...
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde sergiuser » 30 Aug 2010, 19:03

$1 scrie:$2ai cred ca iesi mai ieftin cu folie (chiar si omologata), o pui si singur.

cat ii omologatu daca pun eu foliile ? pe geamurile din spate si pe luneta
Ford Focus CJ-12-SYK

sergiuser
Ford Freak

Mesajde iuly_007 » 30 Aug 2010, 19:38

60 lei, cauta pe ocazii anunturile userului tudorescugeorge89
focus panther black(methal)LINK
VREI SA FII MANDRU DE ASPECTUL MASINII TALE? ATUNCI NU TREBUIE SA LIPSESTI DE AICI! PRIMUL FORUM DESTINAT COSMETICII AUTO DIN ROMANIA!
CUMPAR BORD STRICAT DE FORD FOCUS MK1,DIESEL(5000ROT/MIN)
iuly_007
Member

Maşina: ff mk1, 1.8tddi

Mesajde Paulp » 31 Aug 2010, 19:58

$1 scrie:$2oti vopsi lateralele spate si luneta si politia nu va spune nimic , la fel de bine iti poti pune tu folie fara aprobare inafara de geamurile laterale fata si parbriz si politia nu are dreptul sa faca nimic pentru ca este un pasaj in lege in care este precizat ca dc ai oglinzi laterale poti pune dar cu conditia sa nu ai cute sa fie perfect
bafta

p.s. am intrebat la RAR la si se pare ca intradevar este asa cum am spus pe geamurile laterale spate siluneta pot pune folie

Pe mine m-a oprit militia si primul lucru m-a intrebat de omologarea la geamuri, desi aveam timbrele RAR la vedere.
Si pina nu am scos hirtia cu omologare nu s-a linistit.
Asa ca daca tu stii de pasajul ala din lege ar fi bine sa-l pui cu articol si punct aici, ca sa stie poporu.
Eu din ce am citit in lege si regulament stiu ca nu ai voie sa pui nimic neomologat RAR pe masina.
Focus 2002, break, Ghia, 1.8 TDDI, 90CP...
Fost focusar, allways focusar!
Paulp
Petrol Head

Maşina: Fiat Linea, 2011, 1.4, Active

Re: intrebare... geamuri fumurii

Mesajde sergiuser » 31 Aug 2010, 23:02

un prieten de-a meu si-a pus singur fiolii pe toate geamurile neomologate....dupa vreo 2 saptamani a fost taicaso cu ea la rar nu stiu din ce cauza dar conteaza ca a fost la rar si cei de acolo l-a pus sasi dea jos foliile numai de pe geamurile din fata....cu restu foliilor de pe geamurile din spate si luneta nu sa-u legat nu au avut nicio treaba
Ford Focus CJ-12-SYK

sergiuser
Ford Freak

Mesajde clauarad » 27 Feb 2011, 20:40

Cel putin in timisoara am luat legatura la un moment dat, pentru ionizarea geamurilo laterale si a lunetei.
Baietii faceau aceasta operatiune intr-o jumatate de zi, cu tot cu montaj, spunandu-mi ca folosesc ceva adezeziv super rapid pentru luneta.
Pretul pentru o berlina era de vreo 450 ron cu tot cu montat si demontat sau 200-250 ron fara operatiunea mentionata anterior.

LE:
Am avut o masina cu geamuri ionizate iar in ceea ce priveste vizibilitatea noaptea se poate compara cu o oglinda heliomata, in schimb cand am condus o masina cu folie, noaptea in oglinda retrovizoare nu deosebeam mai nimic...
clauarad
Member

Maşina: Ford Focus 2012 TDCi 119 cp

Mesajde Paulp » 27 Feb 2011, 21:13

N-am inteles ce nu deosebeai noaptea?
Se vedea normal? Sau nu vedeai luminile celui din spate?
Eu am folie de 5% pe spate de 3 ani, si noaptea e o placere sa mergi mai ales cind vine un inteligent cu xenoane aftermarket puse fara lupa si te bronzeaza complet.
In rest, inafara de faptul ca nu te mai orbeste nimic si vezi luminile celor din spate normal, nu stiu la ce te astepti sa vezi in retrovizoare noaptea.
Iar ziua se vede la fel de normal ca si fara folie.
Ca ei nu vad prin luneta ta, e alta poveste.
Focus 2002, break, Ghia, 1.8 TDDI, 90CP...
Fost focusar, allways focusar!
Paulp
Petrol Head

Maşina: Fiat Linea, 2011, 1.4, Active

Mesajde barlea razvan » 05 Mai 2011, 19:54

Stiu ca nu au ce sa comenteze de folie pusa pe geamurile spate si luneta, poate sa fie si neagra complet. Practic ai fi ca o duba sau un papauc de marfa, cum erau daciile 1310.
Nu accelera mai repede decat ingerul tau pazitor poate zbura!
Priveste si consitientizeaza...daca poti!
http://www.youtube.com/watch?v=orWbyvfSMgI&feature=related
barlea razvan
Member

Maşina: mondeo 96, 2.0, 130cp+, tuning style in&out
VIN: WF0NXXGBBNTL11394

Mesajde iuly_007 » 06 Mai 2011, 12:25

de fapt toata smecheria e la mica intelegere cu magarul de politai. si de ce spun asta? pentru ca am un unchi cu un a4 de prin 2007 adus din germania. masina a venit din fabrica cu gemuri fumurii, inscriptionate corespunzator(Au un V pe ele). a inmatriculat-o fara probleme, a mers cu ea vreo 2 ani fara nici un stres, iar cand i-a iesit in cale "un idiot" a ramas fara talon cu toate explicatiile unchiului care incerca sa-i arate idiotului ca masina asa a venit. a mers la rar si cand au auzit aia ca a ramas fara talon au spus: "un idiot ala care ti l-a suspendat", mergi si fa contestatie. nici daia n-a putut face ca trecusera cele 15 zile. si uite asa unchiu a platit 80 lei vizita la rar, a stat fara talon "n" zile, nervi si toate cele. iar idiotu' care i l-a suspendat fara motiv(abuziv as putea spune n-a patit nimic). in concluzie as spune ca legile sunt facute dupa bunul lor plac, omul de rand fiind singurul care are de suferit.
focus panther black(methal)LINK
VREI SA FII MANDRU DE ASPECTUL MASINII TALE? ATUNCI NU TREBUIE SA LIPSESTI DE AICI! PRIMUL FORUM DESTINAT COSMETICII AUTO DIN ROMANIA!
CUMPAR BORD STRICAT DE FORD FOCUS MK1,DIESEL(5000ROT/MIN)
iuly_007
Member

Maşina: ff mk1, 1.8tddi

Mesajde R Z F » 06 Mai 2011, 12:30

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2in ce am inteles era verificat si "tuningul" cu xenon.

Abia astept sa se ridice certificatele de inmatriculare pt. xenoanele alea aftermarket care reglate aiurea orbesc de nu mai vezi nimic. Pe ploaie oricum orbesc...

eu am autoadaptive cu lupa... si bat foarte ok ptr cel din fatza...
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
R Z F
Gold Member

Maşina: Ghia X RS-look
VIN: wf05xxgcd57s01178

Mesajde one_just_dany » 28 Oct 2011, 16:25

exista vopsea fumurie transparenta dar nu o sa ai vizibilitate ca prin folii deci e aiurea rau sa faci asta
TuningAutoAccesorii.ro Peste 5.000 Accesorii Auto

http://www.tuningautoaccesorii.ro
ID: tuning_auto_accesorii
one_just_dany
Ford Freak

Maşina: Ford focus

Mesajde petremaresh » 14 Noi 2011, 11:08

Vreau sa va lamuresc putin caci din cauza faptului ca sunteti complet neinformati, bagati si alti useri in ceata.
In primul rand, cei de la RAR, verifica masina din punct de vedere tehnic; te lasa sa ai folii pe geamurile laterale spate si luneta, daca ai oglinzi retrovizoare.
In al II-lea rand; toti cei care au dat de permis de conducere, au citit la art. 148 din regulament ca nu ai voie cu folii sau geamuri ionizate pe geamurile laterala, fata si luneta cu exceptia celor omologate prin marcaj corespunzator de autoritatea competenta ( respectiv RAR).
La RAR esti admis, dar pe drumurile publice, din cauza unei legi prost facute nu ai voie.

Pentru "iuly_007", sa stii ca greseala pleaca de la RAR. in momentul in care unchiul a adus masina in tara, cei de la RAR aveau obligatia ca in carte sa-i treaca faptul ca geamurile sunt ionizate din fabrica si ca sunt omologate. In momentul in care era oprit putea sa demonstreze acest lucru.
Ford S Max 2.0 Automat 7 locuri
EX :
Ford Mondeo 2011 facelift break
Ford Focus 2012 break
Ford Galaxy 2002 automat, piele, navi, dvd, 7 locuri
Focus 2007 Panther Black 3 doors stilizat
petremaresh
Ford Freak

Maşina: S Max 2.0 automat

Mesajde William22 » 03 Ian 2012, 23:13

daca nu soliciciti la cei de la rar sa iti inscrie anumite lucriri in talon si carte ei nu o sa se sinchiseasca niciodata sa o faca benevol . In plus , in lege scrie clar ca proprietarul solicita inscrierea datelor la R.A.R , ei nu se sesizeaza din oficiu .
Mondeo Ghia , 2004 , 2.0TDCI , 131 CP/96 KW , Full Option , Negru Perlat
William22
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WFOWXXGBBW4B17969

Înapoi la Tuning