Tuning

Evacuare Borla

Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!

Evacuare Borla

Mesajde florinST » 26 Sep 2010, 21:04

Am o nelamurire..Stie cineva un site de unde pot comanda evacuare Borla?
Eu nu prea ma pricep la chestiile cu evacuare,catchback,admisie..Imi poate explica cineva ce anume trebuie sa schimb la evacuare pentru a da tot ce poate?
florinST
Incepator

Re: Evacuare Borla

Mesajde sebbyex » 26 Sep 2010, 21:38

sincer as putea sa iti recomand racing nick.poti cauta site-ul pe google. evacuarea o schimbi pe toata, de la serpisori pana la finala.
dar gandeste-te ca un traseu complet de evacuare te va costa ceva. oamenii de acolo sunt super pro dar preturile sunt pe masura!!!!
Imagine
sebbyex
Ford Freak

Maşina: fiesta sport 1.6 tdci
VIN: WF0GXXGAJG9M63571

Mesajde florinST » 27 Sep 2010, 20:45

Multumesc pentru raspuns.Am cautat pe siteul celor de la racing nick si am gasiit doar asta:

Comercializam sisteme de evacuare, catalizatoare motorsport si tuning ,protectii termice de la cele mai renumite firme din lume :

Supersprint , Milltek Sport , Ragazzon ,HKS , Thermo-Tec ,Invidia si HJS.

deci Borla nimic.. :|
florinST
Incepator

Mesajde Avitar » 27 Sep 2010, 21:08

Uite un articol interesant, te poate ajuta http://www.4tuning.ro/alte-stiri-tuning ... -6232.html si evacuari Borla gasesti la Pilot Auto :

http://www.pilotauto.ro

Am inteles ca cei de la Pitesti ar lucra mai bine decat la Bucuresti sau Constanta.
https://www.olx.ro/oferta/vand-faruri-xenon-ford-focus-2-facelift-ID7xriU.html
Avitar
HAOS Crew

Maşina: Ford Focus 2008, 1.6 Ti-VCT, 115 cp, Trend Sport Pack

Mesajde Alex_82 » 28 Sep 2010, 13:15

Milltek all the way.Eu pe astia as merge.
Calitate si castigul de putere este apropiat de ce zic ei..
Verifca si site-urile de evacuari pt. aplicatii pe masina ta.

Astia de la PILOT fac numai custom.
Bolt-on-ul e sfant in Romanica.
Ford Fiesta ST-Superchips custom remap Cosworth camshaft kit Milltek race exhaust Code:Red cold air intake Pumaspeed large bore 60mm TB Eibach springs Magnecor 8mm ignition leads Powerflex engine mounts Sparco strut brace Roose ancillary and coolant hose kits EBC USR slotted brake discs Goodridge braided brake lines Ferodo DS2500 brake pads Speedline Turini 16"+Pirelli Nero 205/45/R16W summer OZ Michelangelo 8 diamond cut 15"+Goodyear UltraGrip 195/50/R15H winter
Alex_82
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta ST 2008

Mesajde florinST » 28 Sep 2010, 18:58

Multumesc pentru ajutor,am luat datele celor de la Pilot si i voi contacta..
Alex_82-am auzit de Miltek insa niciodata live.In schimb am auzit borla si suna foarte tare ceva de genul unui motor de curse si asta am vazut ca la turatii joase.
florinST
Incepator

Mesajde Alex_82 » 28 Sep 2010, 23:25

Daca umbli la evacuare trebuie sa-i schimbi si admisia(pe unde trage aer)pt. a obtine maximum din upgrade-ul respectiv.

Pe mine ma intereseaza in primul rand castigul obtinut din modificare si dupa aia cum se aude.Eu am ales varianta silentioasa si sincer se aude exact cum trebuie.Nu trebuie sa stie jumate de cartier ca ai venit acasa:).

Daca vrei putere mai mare raspunsul sta in intercooler.Proalloy, Airtec, Radtec au aplicatii bolt-on pt. motorul de 2.5turbo cuplat cu o evacuare cat-back(adica de la catalizator in spate, intremediara si finala) si cu un soft decent te pot duce leger peste 280cp.
Ford Fiesta ST-Superchips custom remap Cosworth camshaft kit Milltek race exhaust Code:Red cold air intake Pumaspeed large bore 60mm TB Eibach springs Magnecor 8mm ignition leads Powerflex engine mounts Sparco strut brace Roose ancillary and coolant hose kits EBC USR slotted brake discs Goodridge braided brake lines Ferodo DS2500 brake pads Speedline Turini 16"+Pirelli Nero 205/45/R16W summer OZ Michelangelo 8 diamond cut 15"+Goodyear UltraGrip 195/50/R15H winter
Alex_82
Ford Freak

Mesajde florinST » 29 Sep 2010, 09:36

Alex,in concluzie ce trebuie sa schimb pentru a obtine sunetul si puterea maxima?(nu ma pricep la partea asta)
Nu e vorba sa stie tot cartierul ca vin acasa doar ca imi plac astea care se aud puternic in turatii joase..si castigul este un punct forte pe care trebuie sa il iau in consideratie.

Nu urmaresc neaparat sa maresc puterea ci sa obtin un sunet puternic in turatii joase.
florinST
Incepator

Mesajde Alex_82 » 29 Sep 2010, 14:04

Pentru cresterea puterii ai urmatoarele variante:
-intercooler+admisie+catback+soft=aprox.300cp
-admisie+catback+soft=aprox 2700cp
-catback+soft=aprox 250cp

Valorile de mai sus sunt f. aproximative.

Pentru sunet(zgomot) iti trebuie o admisie+un cat-back cu diametrul marit, de la 70mm in sus.Vezi pe youtube diferite modele de evacuari si ce sunet scot.

Neaparat inainte de orice modificare trebuie facut un test dyno sa vezi de unde pleci, din ce am citit pe net si prin reviste motorul asta scoate stock cel putin puterea de fabrica.Oricum pana nu masori exact nu stii cat ai castigat din modificare.
Alex_82
Ford Freak

Mesajde florinST » 30 Sep 2010, 20:15

Am uitat sa mentionez un lucru,nu am Focus ST ci Honda civic type-R fn2...semnatura e de cand aveam de gand sa iau focus st,insa am in vedere varianta ST din 2012.
florinST
Incepator

Mesajde Alex_82 » 02 Oct 2010, 00:54

Pai zi bre asa...

Atunci e alta mancare de peste:HKS este raspunsul la problema ta.

Astia au tot pentru motorul tau, de la admisie la evacuare, tot ce vrei.

Bagi si niste axe mai agresive si te duci spre 250cp la peste 8000 ture.

Chiar saptamana trecuta nevasta-mea a mers cu un type R dus la 250cp si mi-a povestit tot ce ii facuse proprietarul.
Alex_82
Ford Freak

Mesajde florinST » 02 Oct 2010, 18:39

Alex am auzit de HKS si cred ca stiu despre cine spui,este unul de vanzare cu HKS,sistem audio etc..
Insa trebuie sa aud si HKS :)
florinST
Incepator

Înapoi la Tuning