Switch to full style
Subiect închis

Interfata web-site

18 Dec 2007, 02:35

Propun daca este posibil si crearea unei interfete grafice (a unui site) in care sa putem face o lista cu membrii astfel ne vom putea cunoaste mult mai bine. de Ex. :
Membri-Ford Focus-Ford focus Mk1
Ford Focus Mk2
....ceva in genu asta si cu datele noastre de contact astfel putand sa intram in contact direct si usor exact cu cei care au modele asemanatoare noua.

18 Dec 2007, 12:55

Au mai fost doua propuneri dar au murit. Dai la search si cauta pagina web.

18 Dec 2007, 13:58

$1 scrie:$2u mai fost doua propuneri dar au murit. Dai la search si cauta pagina web.

Nu au murit.
Suntem intr-o oarecare imposibilitate de a face despartirea intr-un mod practic!

Eu am inteles altceva, asa ca ce am scris mai sus nu se aplica!

18 Dec 2007, 14:34

Liste din astea gasesti, sunt la fiecare sectiune "Cati posesori de XXX suntem?" (XXX=Fiesta,focus,fusion)

Ma indoiesc ca vei putea sa te cunosti mai bine cu 300 de membri dintr-o lista. Cel mai placut e sa mergi la intalnitri, ca sa ii cunosti mai bine :)

18 Dec 2007, 18:53

de exemplu lista cu fiesta este blocata, si neactualizata

18 Dec 2007, 18:55

Eu nu cred........ http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=5380

18 Dec 2007, 22:04

$1 scrie:$2e exemplu lista cu fiesta este blocata, si neactualizata

E blocata doar in aceasta sectiune!

18 Dec 2007, 23:44

ok multumesc pt. ajutor, dar oricum cred ca o interfata
grafica ar fi bine venita, utila, si ar ajuta in promovarea clubului fara indoiala, oricine ar putea avea acces. Ar fi altceva, uitati-va si la alte cluburi.

19 Dec 2007, 04:41

$1 scrie:$2k multumesc pt. ajutor, dar oricum cred ca o interfata
grafica ar fi bine venita, utila, si ar ajuta in promovarea clubului fara indoiala, oricine ar putea avea acces. Ar fi altceva, uitati-va si la alte cluburi.

Nostim! :lol:
Subiect închis