Switch to full style
Răspunde

Restructurarea categoriei Comercial

14 Feb 2008, 15:06

Dupa cum se vede, am decis restructurarea categoriei Comercial si speram ca in maximum cateva zile sa mutam toate subiectele active in sectiunea de care apartin.

Daca aveti probleme, nelamuriri sau sugestii vis-a-vis de aceasta restructurare asteptam mesajele dumneavoastra aici.

NOTA : Nu se mai pot initia subiecte noi direct in sectiunile "Piese de schimb si "Tuning si accesorii", ci doar in sub-sectiunile acestora. Nici in sectiunea "Fosta categorie Comercial" nu se mai pot deschide subiecte noi.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Numai bine!

Re: Restructurarea categoriei Comercial

15 Feb 2008, 01:23

vreau sa pun un anunt..si sincer nu imi dau seama unde ar trebui sa il pun..cam cand credeti ca se va stabiliza toata "mutarea" ?

15 Feb 2008, 10:23

Ce anunt vrei sa pui? Ca sa stiu ce sa iti raspund. Eventual sa imbunatatesc structura.

In principiu, daca e piesa de schimb (adica este conform specificatiilor producatorului) se pune la "Piesa de schimb", daca nu la "Tuning si accesorii".

Structura este gata, acum se face mutarea subiectelor.

16 Feb 2008, 15:30

am gasit pana la urma unde trebuia :) ms

18 Feb 2008, 18:06

mi-am adus aminte..nu se poate introduce "user rating" ? ar fi foarte folositor pentru cei care vand/cumpara pe forum!

23 Iun 2010, 19:25

Buna ziua , Rog a se pune din nou in sectiunea activa "http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=21&t=51672" am pus poze , poate este cineva interesat , multumesc !
Răspunde