Switch to full style
Subiect închis

Catre MODELATORI! ERROR

27 Mar 2008, 10:45

Mi-a aparut o eroare mai devreme cum ca nu ma pot conecta la la forum deoarece sunt prea multi utilizatori conectati, mai exact 1040!
Riscam sa se blocheze forumul in cazul in care se inmultesc considerabil membrii sau aceasta limitare de useri conectati se poate mari!?
atasez poza cu eroarea primita.
Fişiere ataşate
Error.gif
(6.44 KiB) Descărcat de 419 ori

Re: Catre MODELATORI! ERROR

27 Mar 2008, 10:59

-limita se poate mari
-1040 nu e numarul de conexiuni, ci codul erorii :)
-eroarea nu e legata neaparat de numarul de utilizatori conectati. sunt unele programe care fac diverse chestii pe baza de date (backup, indexari, etc) si programele astea au uneori prostul obicei sa folseasca mai multe conexiuni, pt a termina treaba mai repede. daca ai ghinionul sa incerci sa intri pe forum atunci cand isi fac ele treaba, poti primi eroarea
-nu avem modelatori pe forum, ci moderatori :P . chiar si in cazul asta, eroarea spune sa contactezi un administrator, nu un moderator :D

n-am prea auzit sa se planga si altii de eroarea asta, deci e posibil sa fi avut tu ghinion :)

27 Mar 2008, 11:02

$1 scrie:$2limita se poate mari
-1040 nu e numarul de conexiuni, ci codul erorii :)
-eroarea nu e legata neaparat de numarul de utilizatori conectati. sunt unele programe care fac diverse chestii pe baza de date (backup, indexari, etc) si programele astea au uneori prostul obicei sa folseasca mai multe conexiuni, pt a termina treaba mai repede. daca ai ghinionul sa incerci sa intri pe forum atunci cand isi fac ele treaba, poti primi eroarea
-nu avem modelatori pe forum, ci moderatori :P . chiar si in cazul asta, eroarea spune sa contactezi un administrator, nu un moderator :D

n-am prea auzit sa se planga si altii de eroarea asta, deci e posibil sa fi avut tu ghinion :)

stiu ca zice sa contactez administrator dar... ma gandema ca sunt si moderatroii in masura sa dea o opinie (ca doar sunt mai multi)
si nu stiam ca modereaza si nu modeleaza :P :))

27 Mar 2008, 11:15

Si eu am avut aceasta eroare acum vreo 15 min ... mi-a dat-o la vreo 4 pagini din 5 :D.

27 Mar 2008, 11:16

Confirm primirea aceluiaşi mesaj în aprox aceeaşi perioadă :)

27 Mar 2008, 12:40

$1 scrie:$2........ ca sunt si moderatroii in masura sa dea o opinie

:))

27 Mar 2008, 13:18

:)) gg almanahe lol

27 Mar 2008, 13:33

ma, tu ai ceva cu moderatorii.....spune clar, nu te ascunde dupa aluzii!!!

27 Mar 2008, 13:40

postati si voi comentarii in timp ce sunteti deranjati de diversi gen soferul sau arhitecta cu diverse treburi si intrerupeti-va din scris de vreo 3-4 ori mai stergeti si modificati prin ele si sa vad ce coerenta sau corectitudine in exprimare o sa aveti! :P

n-am tu nimic cu moderatorii!
ma gandeam ca ei sunt in masura sa remedieze aceasta eroare daca este posibil!
se pare ca m-am inselat! si daca tot m-am inselat si au intrat atatia moderatori pe aici de ce ma rog n-au modificat denumirea topicului schimband destinatarul din "Modelatori" in "Administrator" sau macar sa corecteze eroarea de interpretare/scriere "Modelatori" in "Moderatori"
Acu' vezi k am ceva cu ei/voi! :P

27 Mar 2008, 22:04

Problema exista, o cunosc, am facut o mica modificare in speranta remedierii acesteia si a evitarii erorii pe viitor.

28 Mar 2008, 00:22

atunci close it :P
Subiect închis