28 Ian 2009, 10:40
Intrebarea se adreseaza in principal adminilor acestui forum.
Pe clubford.ro de exemplu la sectiunea Targul auto vad spre vanzare si VW si Audi si Bmw, etc. DAR forumurile respective (vvforum, bmwclub, etc) nu permit postarea de anunturi decat pt marca respectiva.
Parerea mea e ca atata timp cat colegii de pe alte forumuri nu permit prezenta anunturilor decat pt marca respectiva noi de ce am face-o? Am dreptate, sau nu?
Stima!
28 Ian 2009, 10:44
Consider ca este ok ce face clubford.ro si nu celelalte forum-uri. Odata ce isi vand bmw-ul sau vw poate isi vor cumpara un ford gasit in forum si tot raul e spre bine...
28 Ian 2009, 10:45
@Mondy Man: Hai mai nenea, ca nu ai dreptate. Asa demonstram ca suntem mai inteligenti decat altii, nu?
28 Ian 2009, 10:49
Libertatea de exprimare este un drept fundamental pe care si romanii l-au castigat in urma caderii comunismului.
Nu poti pune astfel de bariere de exprimare, pe motive "etnice", sa zic asa...
Gandeste-te si ca la un beneficiu al acestui aspect: Cei care cauta pe internet astfel de anunturi vor gasi si forumul nostru si accesandu-l cat mai multi il va face mult mai vizibil in cautarile ulterioare ale altor interesati. Pe de alta parte cei ce vor intra cautand o marca din cele mentionate de tine e posibil sa rasfoiasca si alte topicuri si sa-si schimbe parerea despre aceea marca optand in final pentru marca reprezentata de prezentul forum
29 Ian 2009, 00:39
Salut,sunt pe asentimentul celor 3 colegi,sa fim sinceri acum,nu deranjeaza cu nimic si nu consider ca ar fi o concurenta neloiala,asa ar mai fi de pus o intrebare: de ce Romania da starea vremii de la Madrid,dar Spania nu da vremea de la Bucuresti? Sanatate la toata lumea.
29 Ian 2009, 10:24
Asta imi aduce aminte de bancu' ala cu calu'..."Si de ce l-ai mai adus domle la targ? Sa-l fac de ras, da-l in mortii masii!"