Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
"view new posts"
12 Aug 2009, 10:06
Salutare, am o problema in ceea ce priveste folosirea optiunii "view new posts". pana acum ceva timp, in momentul in care selectam aceasta functie imi apareau postarile de la ultima mea accesare a forumului. acum imi apar posturi foarte vechi, 23-25 de pagini, si topicuri si posturi pe care le-am mai vazut deja. am incercat sa ma deloghez, reloghez, extraloghez and still nothing. e vreo optiune pe undeva care imi scapa mie? Merci!
User Control Panel - Board Preferences - Edit display options. Setezi : Display topics from previous days și Display posts from previous days: 7 days .
Logout/Login.
Te duci la loc și pui la cele 2 setări all posts, all topics.
Iar logout, login și merge.
Eu am încercat cu clear cache la mine pe calc dar nu s-a rezolvat. Așa că am încercat varianta de mai sus care merge.
La view new posts la început s-ar putea să-ți arate 0. Până mai scrie lumea, etc
E o problema, probabil legata de o modificare facuta de mine (poate casuta de login de pe prima pagina, inca nu stiu sigur), aveti putina rabdare ca o rezolv.
Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
Re: "view new posts"
12 Aug 2009, 15:34
ok, nu am stiut ca e problema dezbatuta deja. am dat search si nu am gasit nimic.
pot sa ma iau si de reclamele din dreapta? parca nu se mai incadreaza nimic ca lumea. ramane o gramada de loc liber si in stanga si in dreapta. dar mai bine in lateral decat sus poate se reuseste cumva latirea suprafetei de lucru...optimizare...sau nush cum sa ii zic, dar sper ca s-a inteles.
de dimineata nu merg deloc nici "mesajele proprii-egosearch", nici bookmarks, nici subscriptions... are legatura cu modificarile pe care ziceai ca le faci in perioada asta?
ca sunt tare utile...
LE 10 min ... vad ca acum merg poate era de la mine