02 Oct 2009, 09:55
Salut,
Ma intereseaza si pe mine, cum mai sterg din mesajele proprii, din sectiunea "vizualizeaza mesaje proprii", acele mesaje care sunt mai demult si le consider inchise ?
Am cautat un buton ceva de genul "sterge" asa cum este la sectiunea "mesaje private noi".
As vrea sa pastrez doar mesajele care ma intereseaza si le-as putea folosi pe viitor.
Cu multumiri,
Stefan
02 Oct 2009, 10:19
le marchezi si jos in dreapta poti opta pt a sterge mesajele marcate.eu asa fac
sper ca am inteles ce vrei sa faci tu...
02 Oct 2009, 10:53
Nope...nu m-ai inteles...
E vorba de mesajele din sectiunea "vizualizeaza mesaje proprii". Daca deschizi acolo, iti arata toate mesajele la care ai raspuns sau le-ai creat. Din alea vreau sa sterg.
Ce spui tu se refera la mesajele din sectiunea "mesaje private noi"
Sunt doua sectiuni diferite : una sus-stanga si una tot sus-dreapta si observa diferenta privat-propriu.
Stefan
02 Oct 2009, 10:53
L-am mutat unde ii era locul... Un pic de atentie pe viitor, multumesc. Cred ca scrie si pe ecran cand se da pe "New Topic"...
- Fişiere ataşate
-

02 Oct 2009, 11:00
Multumesc de intelegere.
Ma poti indruma sa-mi rezolv problema ?
Mi-ai explicat si nu m-am prins ?
Stiu fereastra din attach...a aparut cand am deschis mesajul...
Multumesc,
Stefan
02 Oct 2009, 11:13
Am inteles doleanta ta. Exista o varianta daca te deranjeaza marimea listei de mesaje proprii: de-logare si re-logare la forum. Deocamdata e singura care merge.
02 Oct 2009, 12:42
Viper, alea sunt mesaje noi, la cele proprii nu prea cred ca se schimba decat ordinea, in functie de in care s-a raspuns ultimul.
Din pacate, nu pot face nimic, posturile nu se pot sterge, dar poti pune semn de carte la topicurile care te intereseaza. E altceva decat subscription, nu te atentioneaza cand se scrie in topicul respectiv, dar le vezi pe toate intr-o lista in panoul utilizatorului.
Toate cele bune,
Cristi
02 Oct 2009, 12:53
Corect...m-ati inteles. Daca nu se poate...nu se poate ! Asta e. Poate ca n-ar fi rau sa introduceti si aceasta optiune in sectiune. Am mai scapa de "pagini".
Multumiri,
Stefan