05 Noi 2009, 13:33
Ma uitam recent pe focusowners, si am vazut ca au un capitol separat, "how to...", unde sunt postate toate subiectele care prezinta intr-adevar un DIY sau au ceva important de spus, ori prezinta rezolvari simple ale unor probleme frecvent intalnite.
Este foarte simplu, zic eu, intr-un astfel de capitol, numit sa zicem "Cum se face...", sa cauti daca a mai facut cineva lucrarea de care vrei sa te apuci. Ar ajuta mult, pentru ca la noi pe forum aceste posturi sunt destul de imprastiate. Deasemenea, cand cineva ar posta un topic nou "DIY" in alt loc, poate fi mutat in capitolul sus mentionat. Iar daca este cu adevarat important, poate deveni "lipicios".
Multumesc!
05 Noi 2009, 13:48
Majoritatea forumurilor auto au o astfel de sectiune ..ar fi foarte cool sa avem si noi o sectiune de genu...
05 Noi 2009, 13:51
Cand o sa apara mai multe topicuri "cum sa..." in sectiunile dedicate fiecarui model, vom face un topic sticky care sa contina un cuprins cu aceste topicuri

Daca exista voluntari, se poate face si de acum (un mesaj cu titlurile subiectelor de genul "cum sa..." si link catre acestea). Apoi, daca o sa apara destule, o sa fac o sub-sectiune sub sectiunea modelului respectiv.
05 Noi 2009, 15:31
Pana sambata-duminica incerc sa iti trimit eu un mp cu toate link-urile pe care le gasesc. Si eu am ramas uimit sa vad ca sunt destul de multe "cum sa..." , care insa sunt imprastiate prin tot forum-ul.
Multumesc pentru raspuns, este exact ceea ce voiam sa "aud"

PS - merci Ando pentru sustinere