Răspunde

modificare post

25 Apr 2008, 17:44

salut!

la un post pe care l-am scris recent, am vrut sa revin cu completari, corectari si corecturi... am dat "modifica" si am facut ce am vrut sa fac.... cand sa dau upload, surpriza: cica timpul acordat modificarii a expirat :-S ... mai mult, cand am vrut sa repet figura (hotarat fiind sa ma grabesc!), nu mai am buton "modifica" :-O ...
cred ca nu e corect... ar trbui sa putem modifica propriile posturi fara a avea o limta de timp... poate intervine ceva (ne cheama sefu' sau sotia/sotul, plange copilu', s-a stricat robinetu' si riscam sa-l inundam pe vecinu' de jos, avem urgente fiziologice, etc.) si nu ne putem termina 'postarea' in timpul 'permis'...

sunt convins ca nu administratorii au o vina, ci tine de softul cu care s-a construit forumul. poate este ceva setare p'acolo... ce ar trebui modificata... de cineva care stie cum si... poate.

multumesc!

Re: modificare post

25 Apr 2008, 18:10

Eu am observat asta pe toate forumurile unde sunt doar membru nu si moderator. Timpul in care poti da edit este limitat.

25 Apr 2008, 18:19

din pacate, au fost cazuri de forumisti care s-au suparat din diverse motive si s-au apucat sa-si editeze toate posturile (mai precis, sa le stearga continutul). au rezultat o gramada de topicuri in care discutia nu mai putea fi urmarita. asta e motivul pentru care exista o durata maxima pentru editarea posturilor

25 Apr 2008, 18:49

Da Smiley, e foarte obiectivă observaţia ta, dar cred că 10 minute e prea puţin de la postarea mesajului ca timp de editare ;)
Barem la nivel de ore să fie acel timp :-"

25 Apr 2008, 19:20

octa scrie:salut!

la un post pe care l-am scris recent, am vrut sa revin cu completari, corectari si corecturi... am dat "modifica" si am facut ce am vrut sa fac.... cand sa dau upload, surpriza: cica timpul acordat modificarii a expirat :-S ... mai mult, cand am vrut sa repet figura (hotarat fiind sa ma grabesc!), nu mai am buton "modifica" :-O ...
cred ca nu e corect... ar trbui sa putem modifica propriile posturi fara a avea o limta de timp... poate intervine ceva (ne cheama sefu' sau sotia/sotul, plange copilu', s-a stricat robinetu' si riscam sa-l inundam pe vecinu' de jos, avem urgente fiziologice, etc.) si nu ne putem termina 'postarea' in timpul 'permis'...

1) Pentru cazuri "critice" de genul celor enumerate, exista copy/paste si postezi ulterior.
2) Ce ne facem daca apar deja 5-10 posturi dupa mesajul propriu? Eventual si ca raspuns la ceva ce de fapt iti dai seama ca vrei sa stergi... Se rupe toata logica (am mai intalnit posturi goale, doar cu cateva puncte), se vede un raspuns la o intrebare care nu mai exista... :D
3) De ce sa nu ne gandim mai mult inainte de a posta ceva, sa verificam bine (de aceea exista preview, nu?)? Functia edit este doar pentru maruntisuri (un dezacord, ceva, niste semne de punctuatie care ti-au scapat).
Răspunde