Probleme acces la forum
Cine poate sa imi spuna cum rezolv următoarea problema?
Nu pot accesa forumul decat de pe calculatorul de unde m-am inregistrat prima data pe forum. Adica de pe calculatorul de la serviciu. Acasa nu am reusit sa raman logat. Ma autentific normal, dupa care la 1-2 secunde ma scoate si spune ca nu sunt logat. Am incercat sa imi fac un alt ID de acasa dar nu imi apare imaginea cu codul de verificare. Am incercat sa trimit un e-mail la adresa de mail de pe linkul administratorului sa semnalez problema (no-reply@clubford.ro) dar mi s-a intors un e-mail de eroare.
Conexiunea de acasa e pe clicknet si am banda de vreo 6 Mb.
Poate ati intalnit situatia. Sau stiti careva ceva in sensul asta.
Ajutati-ma sa o scot la capat.
Multumesc.
Nu pot accesa forumul decat de pe calculatorul de unde m-am inregistrat prima data pe forum. Adica de pe calculatorul de la serviciu. Acasa nu am reusit sa raman logat. Ma autentific normal, dupa care la 1-2 secunde ma scoate si spune ca nu sunt logat. Am incercat sa imi fac un alt ID de acasa dar nu imi apare imaginea cu codul de verificare. Am incercat sa trimit un e-mail la adresa de mail de pe linkul administratorului sa semnalez problema (no-reply@clubford.ro) dar mi s-a intors un e-mail de eroare.
Conexiunea de acasa e pe clicknet si am banda de vreo 6 Mb.
Poate ati intalnit situatia. Sau stiti careva ceva in sensul asta.
Ajutati-ma sa o scot la capat.
Multumesc.
-
sorin07866 - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus Tournier, 1.6 benzina, Zetec SE, Ghia, 100 CP
- VIN: WF0NXXGCDN1D25179