Răspunde

Reclamatii!

22 Dec 2008, 19:18

D-le moderator "DGAlexandru", va rog sa lasati sa se discute liber pe acest forum, pentru ca exista probleme care nu s-au discutat niciodata aici, cel putin problema care o am eu. Am observat ca a fost inchis subiectul propus de mine si s-a pus un link care spuneti d-voastra ar rezolva problema mea, insa daca cititi cu atentie acel subiect va asigur ca nu reflecta problema masinii mele. Imi cer scuze ptr. deranj, insa nu-mi este de nici un ajutor acest forum in situatia actuala. Va multumesc!

Re: Reclamatii!

22 Dec 2008, 20:54

est o simpla neintelegere :)
motivul pentru care DGAlexandru a inchis topicul tau este ca preferam sa avem un topic mare, in care sa se discute cat mai amanuntit o problema sau mai multe, daca sunt strans legate (in cazul asta, problemele legate de temperatura motoarelor TDDI). astfel ,daca cienva are o problema cu temperatura, are un singur topic de citit, nu 5-10 topicuri, cate unul deschis de fiecare forumist care a avut vreodata probleme asemanatoare.

am unit eu cele 2 topicuri, postul tau original este aici: viewtopic.php?p=344610#p344610 . am prefera sa lasam discutia sa continue acolo, pentru a usura cautarea altor forumisti care au (sau vor avea) asemenea probleme.

ps: topicul asta va fi mutat in sectiunea potrivita: http://forum.clubford.ro/viewforum.php?f=45 :)

Re: Reclamatii!

22 Dec 2008, 23:03

Smiley multumesc pentru informatie. Altfel stau lucrurile acum =D> am sa continui discutiile mai departe! Sarbatori fericite!
Răspunde