Răspunde

Intrebari frecvente legate de forum/Asistenta pentru membri

10 Iun 2008, 10:27

Daca aveti vreo intrebare legata de modul de functionare a forumului, nu ezitati si intrebati aici!

Re: Pt administrator forum-o greseala ce tb corectata

10 Iun 2008, 12:33

Imi spune si mie cineva cum sa fac/setez sa imi apara si mie notificarile de pe topicurile mele !
astept un raspuns de la cineva care se pricepe !

multumesc anticipat !

Re: Pt administrator forum-o greseala ce tb corectata

10 Iun 2008, 13:08

In partea de sus, sub titlul topicului si cele doua butoane (Subiect Nou si Raspunde) , ai cateva linkuri. Faci click pe "Abonează-te la acest subiect" si vei fi notificat.

Daca vrei de acum incolo sa urmaresti toate topicurile initiate de tine , te duci aici ucp.php?i=prefs&mode=post (Panoul Utilizatorului -> Board Preferences -> Edit posting defaults) si bifezi DA la intrebarea Notify me upon replies by default.

Pentru a managementul abonarilor, tot in Panoul Utilizatorului, la Manage Subscriptions : ucp.php?i=main&mode=subscribed .

Re: Intrebari Frecvente legate de forum/Asistenta pentru membri

10 Iun 2008, 13:21

multam fain @toxicristi !
btw . ai facut f bine ca ai deschis un nou topic de acest gen =D>
chiar ma miram ca nu exista si pe "clubford" un topic asemanator de sugestii (eventual si reclamatii :D ) ca pe "vwforum" unde activez si acolo :-??

10 Iun 2008, 17:03

@toxicristi: Cristi, cum fac sa nu mai primesc notificari multiple pt. acelasi subiect ?
in mod normal, ar trebui sa primesc o singura notificare indiferent cate posturi s-au scris
la unele subiecte functioneaza acest lucru, la altele daca n-am vizualizat 20 de posturi, primesc 20 de notificari :D
multumesc,

10 Iun 2008, 17:42

Notificarea o primesti in momentul in care cineva posteaza un raspuns nou in subiectul urmarit. Imediat ce o persoana a scris mesajul, forumul trimite cate un e-mail la fiecare membru care este abonat (indifirent ca a au mai fost scrise 20 de mesaje inainte). La unele subiecte, ai primit o singura notificare pentru ca s-a scris un singur raspuns de cand ai le-ai citit ultima data.

10 Iun 2008, 17:59

toxicristi scrie:Notificarea o primesti in momentul in care cineva posteaza un raspuns nou in subiectul urmarit. Imediat ce o persoana a scris mesajul, forumul trimite cate un e-mail la fiecare membru care este abonat (indifirent ca a au mai fost scrise 20 de mesaje inainte). La unele subiecte, ai primit o singura notificare pentru ca s-a scris un singur raspuns de cand ai le-ai citit ultima data.

te-as contrazice... :D, cel putin la mine am constatat altceva...
asta ziceam, ca la unele subiecte, unde au fost scrise MAI MULTE MESAJE nevizualizate de mine, primesc O SINGURA notificare, ceea ce mi se pare corect...incorect mi se pare sa primesc 20 de notificari pe acelasi subiect
dealtfel, se si mentioneaza in e-mail ca nu voi mai fi notificat pana nu voi vizualiza subiectul, indiferent cati useri mai scriu...
intelegi ce vreau sa zic ?

10 Iun 2008, 19:59

Mda, la cate e-mailuri primeam eu cand foloseam functia, aveam impresia ca primesc la fiecare mesaj nou. Se pare ca nu e asa, si nu pot garanta primeam mai multe e-mailuri per topic cu raspunsuri noi.

O sa fac niste teste si revin.

11 Iun 2008, 14:35

Mailul mai zice : "If you want to view the newest post made since your last visit, click the following link : ", ceea ce inseamna ca e f f posibil sa iti trimita notificare la fiecare post nou dupa ultima intrare pe forum, nu dupa ultima citire a topicului respectiv.

31 Dec 2008, 14:16

sal am si e o intrebare am niste probleme cu Fordu meu...la ce categorie pot intra sa pun cateva intrebari..multumesc

31 Dec 2008, 14:21

Akan91,349190 scrie:sal am si e o intrebare am niste probleme cu Fordu meu...la ce categorie pot intra sa pun cateva intrebari..multumesc

Vezi aici: viewforum.php?f=53
Dar intai da un search si vezi daca nu exista deja un topic ce se refera la problema ta. Daca nu, deschide unul nou.
Răspunde