[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Catre administratia forumului

Feedback . Reclamaţii . Sugestii . Arhivă

Catre administratia forumului

Moderator: Automatistul

Catre administratia forumului

Mesajde bibanu47 » 06 Ian 2009, 01:31

Buna ziua,cu respect va rog sa ma indrumati,daca este posibil,unde as putea sa postez,dar in asa fel incat sa poata observa toti useri forumului,gama de activitati si reparatii care o pot executa eu,avand in vedere criza cat mai acuta de informare a proprietarilor de autoturisme,eu facand referire la toata gama de autoturisme,indiferent de marca,tip si an de fabricatie.Observ ca se cumpara alternatorul cu totul pentru ca anumite persoane asa recomanda,in conditiile in care se pot schimba numai subansambluri din ele,casete de directie,pentru un banal simering,oring sau bucsa,pentru ca nu vrea nimeni sa repare,se inlocuiec pompe cu totul,pentru o garnitura si etc.Va doresc o zi buna,multa sanatate si astept o solutionare din partea dumneavoastra.Gabi Stoican,administrator la SC. AUTOREPS IMPEX SRL,societate de unul singur,eu comand eu execut.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
bibanu47
Director Tehnic

Maşina:
VIN:

Re: Catre administratia forumului

Mesajde BoogY » 06 Ian 2009, 04:57

Salut,
Pai cred ca poti sa-ti faci un topic la service unde sa-ti expui serviciile.Alta locatie mai buna eu nu vad...
BoogY

Mesajde DanielArdelian2 » 06 Ian 2009, 14:05

La sectiunea Service votez si eu.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina:
VIN:

Mesajde Asgard » 07 Ian 2009, 00:24

La sectiunea service tov gabi :D
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

Mesajde bibanu47 » 07 Ian 2009, 01:12

Multumesc tuturor pentru indrumare si trebuie sa recunosc ca 4 ani am fost si tov.Gabi.Datorita faptului ca terminasem "instalatii tehnico.sanitare si gaze" si nu ma atragea acest domeniu,in 1985 deoarece nu se putea sa te policalifici,decat in considerentul care erai obligat sa te faci membru de partid,am devenit tov.Gabi cu carnet rosu,neputand renunta la vechea mea pasiune,mecanica si in acest fel am putut lua a doua diploma,dar,"acum sa ma dau si eu dupa tufis",nu inseamna ca in 1989 nu am participat la revolutie,impreuna cu un PM 7,62 si o cutie de cartuse,avand ca obiectiv,paza marelui magazin "Crinul" din Alexandria,impreuna cu inca 2 colegi de munca de la ACR,unde lucram in acea perioada.Pentru cei care nu au facut armata,precizez,PM inseamna pistol mitraliera."Trufandalele" de varsta mea,pot confirma,problema cu policalificarea.Multa sanatate,la toata lumea.Gabi.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
bibanu47
Director Tehnic

Maşina:
VIN:

Înapoi la Feedback . Reclamaţii . Sugestii . Arhivă