Unde au disparut topicurile cu intalniri ?
Am si eu ceva intrebari catre onor conducerea forumului. M-ar interesa de ce au ramas doar doua pagini din topicurile cu intalniri, unde au fost mutate restul si de ce.
Spre exemplu, astazi am vrut sa le arat unor colegi ceva imagini de la revelioanele 2007-2008 si 2008-2009 de la Casa Galbena si am constatat ca topicurile respective nu mai exista si, din pacate, nu mai am ce arata.
Topicurile alea au fost muncite, s-au editat poze, s-au atasat filmari, s-au postat link-uri catre alte siteuri (Picasa, Flickr) pe care acum nu mai avem de unde sa le luam.
Era neaparat necesara mutarea lor ? Si daca da, de ce nu am fost si noi ceilalti anuntati in vreun fel, poate mai reuseam sa salvam de acolo cate ceva.
Spre exemplu, astazi am vrut sa le arat unor colegi ceva imagini de la revelioanele 2007-2008 si 2008-2009 de la Casa Galbena si am constatat ca topicurile respective nu mai exista si, din pacate, nu mai am ce arata.

Topicurile alea au fost muncite, s-au editat poze, s-au atasat filmari, s-au postat link-uri catre alte siteuri (Picasa, Flickr) pe care acum nu mai avem de unde sa le luam.
Era neaparat necesara mutarea lor ? Si daca da, de ce nu am fost si noi ceilalti anuntati in vreun fel, poate mai reuseam sa salvam de acolo cate ceva.
"Live for nothing or die for something"
"Lifeline"
"The Last Hurrah"
"Liniştea....mulţi dintre noi o caută, puţini sunt însă cei care o găsesc"
"Lifeline"
"The Last Hurrah"
"Liniştea....mulţi dintre noi o caută, puţini sunt însă cei care o găsesc"
-
Alen - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi