30 Ian 2008, 16:44
$1 scrie:$2r trebuii sa puneti o limita de Up-uri pe acelasi topic. Sa fie maxim 1 pe saptamana. De cate ori intru la vanzari vad astra aluia care da un UP din doua in doua zile. Are 15 up-uri in 2 saptamani. De cate ori intru sa vad ce s-a mai scris vad ca a mai dat omul un up.
Regulamentul permite un up pe zi. Ceea ce mi se pare normal. Daca si tu ai avea ceva la vanzare ai face la fel.
08 Feb 2008, 11:39
Incredibil, arata super tare noul skin.
08 Feb 2008, 11:57
inca nu m-am obisnuit ... parca sunt pe alt forum ..
08 Feb 2008, 11:58
Arată ok însă mă dor ochii de la atâta alb
08 Feb 2008, 12:01
tema de culori nu mi se pare cea mai inspirata. de ex. deosebesc foarte greu rosul de la posturile noi fata de albastrul obisnuit. sunt prea deschise la culoare ...
08 Feb 2008, 12:02
$1 scrie:$2nca nu m-am obisnuit ... parca sunt pe alt forum ..

MEtoo

))
E ciudat .
08 Feb 2008, 12:09
Buna ideea cu schimbarea numai ca o sa-mi fie cam greu cateva zile pana ma obisnuiesc, aproximativ toate butoanele sunt altundeva si tre sa le caut
08 Feb 2008, 12:09
Arata mai ok cred. Oricum tine de obisnuinte, dupa cum ati zis si voi. Totusi... se poate aranja coloana cu numele userului sa fie in stanga, cum sunt pe toate celelalte forumuri pe Pamant? Nu prea iti mai dai seama cine ce scrie(cel putin acum in prima faza pana ma obisnuiesc... dar ideea e ca nu as vrea sa ma obisnuiesc cu stilul asta

).
Multam.
08 Feb 2008, 12:29
$1 scrie:$2ncredibil, arata super tare noul skin.
E o alta versiune de soft...
Interesant, multe butoane, miam-miam...
Surprize multe.
08 Feb 2008, 14:31
E mai bine asa. Arata super.
08 Feb 2008, 14:37
Parca e mai "omeneasca" varianta asta fata de cea pe care am vazut-o de dim.

, ma uitam ca la felu 16 la ea.
Spor la lucru daca mai vreti sa modificati ceva.
08 Feb 2008, 14:39
oauuuu, mi-a cazut fatza
felicitari,
toxicristi ! ai facut treaba buna...arata super...
da' mai am pana sa ma obisnuiesc....imi tot fug ochii aiurea pe monitor in toate partile
08 Feb 2008, 14:43
Mai sunt de retusat cateva lucururi, dar oricum ii multumim pt efortul depus(care de fapt inseamna timp, care inseamna bani

).
08 Feb 2008, 15:04
yep. much better asta de acum
08 Feb 2008, 15:11
Incep cu felicitarile
Chiar daca acum imi este mai greu cu siguranta ma voi obisnui cu noua interfata dar asta nu are importanta.
Noi critic pentru ca stiu ce inseamna efortul depus.
Lucruri pozitive
rss
galerii de poze
managementul documentelor
mesaje private in html
adaugare de prieteni si `dusmani` (aici am o intrebare daca am 10 prieteni le pot trimite un singur PM la toti ?)
De adaugat
locatia userului (ca o sugestie cei care au cimpul gol sa primeasca un PM pentru a completa locatia)
linkurile de pe forum nu sint cu target blank
08 Feb 2008, 15:11
$1 scrie:$2auuuu, mi-a cazut fatza
felicitari,
toxicristi ! ai facut treaba buna...arata super...
da' mai am pana sa ma obisnuiesc....imi tot fug ochii aiurea pe monitor in toate partile

Nu sunt numai eu de vina! Trebuie sa dati vina, in egala masura, pe
Fritz,
Maddogul si pe mine!
08 Feb 2008, 15:12
Am si eu o rugaminte, daca se poate.
Ma iau ametelile cand citesc un thread mai lung ca trebuie sa tot plimb ochii de la stanga la dreapta in cautarea indicatorului de posturi ne-citite, care acum s-a mutat in partea dreapta. V-as ruga daca se poate sa-l mutati in stanga, unde era inainte (sa schimbati intre ele "Post Subject" si "Posted ....").
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

08 Feb 2008, 15:21
Se poate face ca toate imaginile postate sa apara ca thumbnail? unele apar, unele nu.
08 Feb 2008, 15:27
Cele vechi (inainte de upgrade) apar asa cum au fost postate.
Cele noi vom aparea cu thumbnail. Momentan nu avem o solutie sa le convertim pe cele vechi. Keep looking.
08 Feb 2008, 15:55
au cam fugit butoanele dar le gasesc eu

)
ce cred eu ca ar trebui scos e faza de sus stanga ADS by Google mi se pare infecta si daca se poate in romana :-s
am mai observat ca atunci cand dai pe un link postat intr un mesaj il deschide in fereastra in care a fost forumulu,daca se poate sa fie cum era inainte adica sa l de schida intr o alta fereastra
Ultima oară modificat de
papi pe 08 Feb 2008, 15:57, modificat 1 dată în total.
08 Feb 2008, 15:56
Daca tot se fac modificari... se poate adauga si versiunea lo-fi? ca sa putem citi si noi usor de pe pda...
08 Feb 2008, 16:09
$1 scrie:$2u cam fugit butoanele dar le gasesc eu

)
ce cred eu ca ar trebui scos e faza de sus stanga ADS by Google mi se pare infecta si daca se poate in romana :-s
am mai observat ca atunci cand dai pe un link postat intr un mesaj il deschide in fereastra in care a fost forumulu,daca se poate sa fie cum era inainte adica sa l de schida intr o alta fereastra
La faza cu link-u am crezut ca mi s-a bulit exploreru' ca numai ce am pus unul mai nou.

Iar aia cu google e naspa rau.
08 Feb 2008, 16:13
si poate ar fi bine ca culoarea de avertizarea postirilor noi sa fie schimbata cu 1 mai vizibila!
08 Feb 2008, 16:24
$1 scrie:$2i poate ar fi bine ca culoarea de avertizarea postirilor noi sa fie schimbata cu 1 mai vizibila!
Culoarea e destul de vizibila, numai ca inainte se inrosea tot scrisul, nu doar iconita de la el.
08 Feb 2008, 17:24
Ne cerem scuze pentru timpul in care forumul a fost oprit, speram sa nu mai fie cazul pe viitor.
08 Feb 2008, 17:32
Felicitari pentru schimbare!
La board style gasim ceva mai practic in afara de subsilver2 si prosilver?
08 Feb 2008, 17:56
UUU.... sper tare noul look

felicitari pentru cei care au realizat schimbarea
08 Feb 2008, 18:39
Photo galery nu merge?
08 Feb 2008, 18:48
Deocamdata still working la permisiuni samd
Cand se va termina totul atunci va vom intreba ce nu merge

CuS tima