21 Feb 2008, 22:56
Off topic: se poate modifica titlul acestui topic? Parca suna cam ghei "nostru cel drag"
21 Feb 2008, 23:12
Refresh

Cu Stima
25 Feb 2008, 00:07
offtopic:pt maddogul:imi poti spune ce s-a intamplat cu topicu de pe ka cu intalnirea???pe sectiunea ka e blocat si in alta parte nu il gasesc....aaaaaaa si inca ceva...de ce l-ai blocat???cui dauna topicul acela???imi cer scuze de offtopic da mi se par foarte deranjante actiunile moderatorilor de a inchide si comenta topicuri doar de dragul artei...deja forumul este impartit pe f multe categorii si subcategorii(daca caut ceva ce ma intereseaza s-ar putea sa dureze o vesnicie)...oare se va ajunge in situatia in care vor exista subcategorii in cadrul fiecarui model cu topicuri doar despre motor, portiera dreapta fata...samd...intelegeti voi

imi pare rau daca am exagerat in vreun fel da este o situatie f ciudata
25 Feb 2008, 02:33
@dragos
Ce s-a intamplat cu topicul de la KA?????
Este inchis, exista deja un topic cu intalnirea sau doresti sa avem in fiecare model un topic cu intalnirea din Bucuresti???
Aluzia cu subcategoria portiera usa sincer nu ishi are locul
Poate pt tine e usor sa stai si sa citesti si sa spui vai ce frumos dar multi oameni au muncit sa elaboreze si sa faca acest forum
Putin respect
Cu Stima
24 Mar 2008, 08:29
Salut
De ce nu imi sunt trimise mesajele private?
Le baga in Outbox si nu mai pleaca de acolo.
24 Mar 2008, 09:00
Raman acolo pana ce destinatarul le citeste. Asa vei putea sti daca a fost citit sau nu.
25 Mar 2008, 18:02
Thanks.
Asa e cand esti mic.
01 Apr 2008, 16:04
Probleme, ceva?
01 Apr 2008, 16:12
1 Aprilie am facut un joke

Cu Stima
03 Mai 2008, 20:38
Mai baieti,
Trebuie facut ceva cu chatul nostru ( nu am ideie ce) deoarece mai toti incepatorii intra acolo si intreaba de problemele care le au la masini si bineinteles ca nefiind nimeni pe acolo, nu primesc nici un raspuns. Si nu de alta dar cred ca-si fac impresia ca au intrat pe un sait mort si poate pe multi o sa-i si pierdem.
03 Mai 2008, 21:43
avem si chat ?
04 Mai 2008, 09:53
In orice coltisor al site-ului in care se poate posta vor aparea mesaje prin care se cer rezolvari la probleme. In orice topic/categorie in orice comment si chat, ele isi pot face aparitia. Nu cred ca cineva poate intra pe site si sa nu vada structura acestuia.
23 Mai 2008, 22:55
S-a întâmplat ceva cu serverul în după-masa+seara asta? Că vreo câteva ore n-am putut intra deloc pe forum
23 Mai 2008, 22:58
Da s-a intamplat putina furtuna ceva echipamente arse la Provider noi avem UPS si Surge protector asha ca don't worry
Acum fac un backup de siguranta
Cu Stima
PS Acest fenomen il numesc FURTUNING
23 Mai 2008, 23:06
OK, mulţam de info. Am văzut la ştiri că aţi avut furtună, dar n-am crezut că în halul ăsta

Oricum, e bine când se termină cu bine

Off topic: FUR-TUNING sau FURT-UNING ? Sau e mai bine fără cratimă
24 Mai 2008, 07:40
E super site-ul. Eu sunt incepatoare si in a condusuiui si pe acest forum, dar ma descurc binisor zic eu.Probleme cu logarea sau ceva de genul asta nu am avut. E ok. Felicitari celor care se ocupa de el.
Nu este zi in care sa nu intru de cand am Fiesta.
07 Iul 2008, 09:54
Ce păţi saitul? Ca fu picat o zi intreagă

.
07 Iul 2008, 10:22
merge ?....chiar merge sau am eu vedenii ?
daaaa !.....mergeeeee !
07 Iul 2008, 10:54
A fost o mdificare in programul de access net al ISpistului, modificare pe care nu a anuntato si na peste weekend doar indieni la Help Desk
Sper sa nu se mai repete
Cu Stima
07 Iul 2008, 15:56
Intr-o tara civilizata poti sa ceri si daune la asa ceva... RDS cumva? (Intrebare retorica, e stilul lor...).
07 Iul 2008, 16:22
Un fel de RDS prin Megainternet
Nu are sens sa cer nimik pt ca cica au anuntzat cu cateva ore inainte dar eram plecat din Buc
Asha ca ...
Cu Stima
30 Iul 2008, 09:00
La aproape orice reply imi apare un mesaj cu General Error. Dar mesajul in sine este postat. Se poate repara? Au aparut deja pe forum multe subiecte dublate, triplate, la fel mesajele...
"
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Table './clubford_phpbb3/phpbb_search_wordlist' is marked as crashed and should be repaired [145]
An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
Please notify the board administrator or webmaster:
no-reply@clubford.ro"
01 Aug 2008, 05:36
De ieri 31.07.2008 am urmatoarele probleme:
1. Cand incerc sa deschid un topic nou creat de cineva imi apare "Subiectul selectat nu exista"
2. Cand deschid un topic la care au aparut reply-uri noi de la ultima mea vizita apar doua dileme:
a) nu vad reply-ul nou
b) topicul imi apare in continuare ca avand reply-uri noi necitite
Ceva idei?