de Florin21 » 03 Iul 2011, 15:26
"toxicristi" de cca. o luna de zile tin sub observatie un "fenomen" daca pot sa il numesc asa... Zilnic intre orele 15.15 - 15.30 nu reusesc deloc sa ma loghez pe server acelasi lucru se petrece la cca. o ora intre 16.10 - 16.26 ... Am incercat la prieteni, la serviciu, am incercat cu diverse browsere de internet si tot la fel se manifesta... Pur si simplu sta si "rumega" si nu se conecteza de nici o culoare pe server... Dupa ce trece perioada de timp mai sus mentionata reusesc logarea dar merge foarte, foarte greu pana dupa orele 17.00 cand isi revine in parametrii normali.
Intrebare: server-ul care gazduieste acest site este programat sa ruleze zilnic in acel interval orar vreun diagnostic, se restarteaza, sau orice altceva...?!
Mi se pare ciudat si nu cred ca este deloc intamplator ca fenomenul se repeta zilnic intre aceleasi ore, indiferent de operatorul de cablu, I.P., user sau browser de internet.
Daca este ceva planificat, ar fi bine ca intervalul orar in care se petrece "fenomenul" sa fie mutat noaptea la 03 dimineata cand banuiesc ca nu sunt atati de multi vizitatori ca pe timpul zilei.
Cu respect...
"Să faci ce-ți place, este libertate.
Să-ți placă ceea ce faci, este fericire."