de bibanu47 » 02 Ian 2009, 03:46
Salut si la multi ani.Numele meu este Gabi si ca user am "bibanu47",sunt domiciliat in jud.Teleorman,am 47 de ani si sunt administrator la o firma de reparatii auto,pentru toata gama de autoturisme straine.Sunt participant al acestui forum de 3 luni de zile,timp in care am incercat sa ajut aceasta comunitate FORD,in masura posibilitatilor,adica la recomandarea si diagnosticarea unor probleme aparute la diverse autoturisme din gama FORD,dar mai mult la sectiunea FOCUS.In acest scurt timp am avut unele divergente cu diversi colegi,dupa care am ramas prieteni,dar datorita faptului ca am inceput sa critic unele piese de schimb care sunt foarte piperate la preturi si acelea se pot repara cu costuri minime sau am criticat terte persoane care nu isi aduc serviciile necesare la unele reparatii si nu sunt competente sa dea un diagnostic corect si fac experiente pe banii oamenilor,au inceput sa.mi fie adresate diverse injurii si nu numai ci fiind incluse si persoanele decedate din familia mea,fapt care ma determinat ca acum la inceput de an sa ma retrag din aceasta comunitate,deoarece actele de caritate,dauneaza,lucru care l.am si cerut in aceasta seara unui moderator.Cu ce rugaminte va deranjez,daca anumite persoane considerati ca am reusit sa va ajut cu ceva prin indicatiile mele,sau viceversa,daca ati suportat ceva pagube de orice fel din partea mea va rog sa aduceti la cunostinta colegilor,deci in concluzie toti userii care au avut diferite tangente cu mine,fiind ele de orice fel,pozitive sau negative,sa expuneti in acest topic deschis de mine,cate o parere sau impresie daca se mai simte nevoia sa mai raman in cadrul acestui colectiv si mai aveti nevoie de indicatiile mele,in continuare.Va multumesc anticipat si va doresc un an nou cat se poate de bun si fara evenimente nedorite.Gabi.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.