Feedback . Reclamaţii . Sugestii . Arhivă

Nu inteleg de ce se inchid subiectele pe acest forum

Moderator: Automatistul

Nu inteleg de ce se inchid subiectele pe acest forum

Mesajde danbcc » 04 Iul 2010, 19:24

Eu unul banuiesc ca forumul asta are rostul de a ajuta posesorii de ford sa mai ceara cate un sfat sau sa mai lamureasca vreun topic asupra caruia nu a gasit un raspuns satisfacator.
Eu unul am deschis un topic despre Dimensiunea difuzoarelor binerinteles dupa ce inainte am cautat pe forum raspuns la nedumerile mele dar am gasit numa franturi de raspunsuri care mi-au raspuns la maxim 50% din probleme, in plus de asta am mai gasit oameni care au deschis topicuri asemnatoare cu al meu si nu au primit nici un raspuns deci ca si mine nu si-au lamurit problema.
Deci topicul meu despre difuzoare s-a inchis iar raspunsul primit este un link care se refera la orice problema doar cea ridicata de mine nu.
Intreb si eu umil pe cel care a inchis subiectul daca stia raspunsul la cele ridicate de mine si era asa de usor de gasit pe forum de ce linkul (care da in alte 1000 de topicuri nu le-am numarat poate is numa 999) care l-a atasat nu raspunde la cele intrebate de mine. - sunt putin ironic da asa sunt eu
Din nou intreb la fel de umil cadea cerul daca mai statea subiectul deschis 3 zile poate isi facea careva mila si de mine si imi raspundea la intrebari si prin raspunsirile sale cu siguranta mai ajuta numerosi posesori de fieste pe viitor.
Nu critic forumul si nici pe admnistratorul care mi-a inchis topicul care in trecut chiar mi-a dat raspunsuri foarte folositoare eu si mai mult ca sigur ca si toti cei inregistrati pe forum vor raspunsuri cat mai multe si cat mai variate la problemele ridicate.
Cred ca mai multa flexibilitate si varietate nu strica acestui forum in fine asta e parera mea daca se simte cineva lezat de cele scris de mine nu asta era scopul mesajului ci acela de a arata ca chiar daca s-a discutat inainte de un topic nu inseamna ca raspunsurile sunt foarte clare si ca nu pot fi imbunatatite.
danbcc
Incepator

Maşina: ford fiesta 2002 1.4 68 ghia

Re: Nu inteleg de ce se inchid subiectele pe acest forum

Mesajde Mihai L » 04 Iul 2010, 20:14

Flexibilitatea nu cred ca presupune sute de mesaje pe aceeasi tema...
Daca ai gasit un topic dedicat puteai intreba acolo despre mici amanunte; doar daca nu ai tu personal niste difuzoare extraordinare si care se comporta complet diferit fata de cele despre care se scria in acel topic.
Crede-ma ca este complicat atunci cand ai o problema si cauti rezolvarea sa citesti zeci de topicuri (multe probabil similare, ca asta este); chiar ai tendinta sa abandonezi definitiv cautarea.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde danbcc » 04 Iul 2010, 20:33

Pai tocmai asta e problema nu stiu daca am sau nu am difuzoare extraordinare de vreme ce nu stiu nici macar cum arata. Eu doar doream sa aflu mai multe despre ele fara a fi nevoit sa desfac fetele de usi si sa imi fac de lucru de unde nu am. Nu imi ramane decat sa pun mana pe trusa de scule si sa ma apuc de lucru manual si sa imi elucidez singur misterele.
Asta este forumul are regulile lui si cum nu e forumul lu tata nu imi ramane decat sa le accept.

O seara faina
danbcc
Incepator

Maşina: ford fiesta 2002 1.4 68 ghia

Mesajde DanielArdelian2 » 05 Iul 2010, 08:26

Dupa cum ti s-a spus cand ti s-a inchis topicul, s-a mai postat dimensiunea difuzoarelor in topicul indicat si cred ca si in sectiunea Audio / Video / Navigatie.

De asemenea, daca gasesti un topic existent in care nu s-a dat inca un raspuns foarte concludent si nu s-a mai scris de mult, postezi acolo un mic "Up".

Nu are nici un rost sa tinem zeci de topicuri deschise pe aceeasi tema.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Vali 1997 » 28 Apr 2011, 09:34

:)) Da , nu gasesti nimic la cautare . Toate postarile care ar putea sa contina ceea ce te intereseaza sunt blocate : "cauta , s-a mai discutat". Caut de doua ore , am citit 1/2 din forum si acum renunt . Chiar nu conteaza . O sa sun la un service Ford ca sa aflu cat ulei intra intr-o Fiesta de 1.3 :)) Au mai intrebat si altii dar au fost blocati . Sunt sigur ca daca as putea sa pun intrebarea as primi un raspuns dar nu apuca nimeni sa raspunda . Imediat :"cauta , s-a mai discutat" . Unde sa caut ? Multumim domnule DanielArdelian2 .
Ca sa nu se umple forumul de postari cu aceeasi tema la care s-au si dat raspunsuri mai bine il umplem de postari cu aceeasi tema , blocate fara raspuns . Perfect . Google-ul sa traiasca . Intram pe un forum din Marea Britanie . Nu-i problema .
Ford Mondeo 2.0 TDCI, 130 CP, 2006
Ford Focus 2.0 TDCI, 163 CP, 2012
Ford Mondeo 2.0 TDCI, 210 CP, 2018
Vali 1997
Ford Freak

Maşina: Ford

Mesajde Smiley » 28 Apr 2011, 11:04

poti sa ne spui exact si cum ai cautat?

eu am dat chiar acum un search dupa "cat ulei intra intr-o Fiesta de 1.3" ( search.php?keywords=cat+ulei+intra+intr-o+Fiesta+de+1.3&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Search )
-primul rezultat e chiar topicul asta
-rezultatele 2 si 3 nu erau relevante
-rezultatul 4 era asta: viewtopic.php?f=62&t=59844&p=844993&hilit=cat+ulei+intra+intr+o+Fiesta+de+1.3#p844993 , unde pot fi gasite mai multe raspunsuri similare si foarte la obiect
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde Vali 1997 » 28 Apr 2011, 18:25

Am cautat : "schimb ulei Fiesta" , dupa am incercat "ulei" etc. Nu conteaza . Am rezolvat . M-a deranjat indemnul : "cauta pe forum , s-a mai discutat" si ... la revedere ! Este ca si cum m-ar intreba cineva daca stiu unde este o strada in orasul meu si eu l-as indemna s-o caute . In plus , nu cred ca este subiect sau situatie care sa nu fi fost abordata pe forumul Ford . Gata , este suficient , nu mai postati , cautati . Totusi , este un "forum" in care oamenii pun intrebari si primesc raspunsuri . In rest avem faimosul : GOOGLE !

Smiley : multumesc , link-ul pe care l-ai postat este ok . Acolo erau raspunsurile pe care le cautam . Din pacate eu nu am gasit acest link sau nu am mai avut rabdare sa-l caut . Oricum ai dat raspunsul pe care il asteptam de la cineva care stie . Multumesc .
Vali 1997
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 28 Apr 2011, 21:28

In momentul in care forumul este tinut in frau, poti gasi foarte repede raspunsurile cautate.
Un alt aspect: sa zicem ca te pricepi si incerci sa ajuti colegii pe forum. La cate raspunsuri identice rezisti??? =)) Si ajungem la zeci de topicuri pe aceeasi tema, cu exact aceeasi solutionare, doar pentru ca ne e lene sa cautam.
(presupunem ca celor nou veniti le este usor sa ceara informatii cu dedicatie)
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Vali 1997 » 29 Apr 2011, 10:34

Asa este , intr-o oarecare masura . Probabil ar trebui ca anunturile blocate si care contin mesajul : "mai cauta" sa fie sterse ca sa nu mai iasa la cautare . Sau , "s-a mai discutat , uite aici ........." Dar , este OK . Nu ma pricep la administrat forumuri deci a fost o simpla parere . Nu trebuie luat nimic in seama .
Vali 1997
Ford Freak

Înapoi la Feedback . Reclamaţii . Sugestii . Arhivă