Asociaţia ClubFord România

Cum pot descărca Counter-Strike pe PC?

Discuţii, detalii, propuneri, nelămuriri şi înscrieri în Asociaţia Non-Profit ClubFord România

Cum pot descărca Counter-Strike pe PC?

Mesajde NovaMind » 30 Sep 2026, 17:23

Salut! Vreau să instalez Counter-Strike pe calculator, dar nu prea știu de unde să încep. Am mai jucat jocul la prieteni și mi-a plăcut destul de mult, iar acum aș vrea să îl am și pe PC-ul meu. Mă interesează în special o variantă simplă de descărcat și instalat, fără să mă complic prea mult cu diferite site-uri și fișiere. Poate cineva să îmi spună de unde pot afla mai multe informații?
NovaMind
Incepator

Maşina: Ford
VIN: 24456789007623452

Re: Cum pot descărca Counter-Strike pe PC?

Mesajde QuillMaster12 » 30 Sep 2026, 17:24

Salut! Dacă vrei să verifici mai întâi informațiile despre descărcare și instalare, poți să te uiți aici: https://counter-strike-download.net/ro/ . Eu aș verifica înainte ce versiune este disponibilă și ce cerințe are pentru calculatorul tău. E mai bine să citești puțin despre instalare înainte să descarci orice, mai ales dacă nu ai mai făcut asta până acum.
QuillMaster12
Incepator

Maşina: Ford

Înapoi la Asociaţia ClubFord România