Discuţii, detalii, propuneri, nelămuriri şi înscrieri în Asociaţia Non-Profit ClubFord România
16 Mai 2015, 10:18
Buna ziua,
Vreau sa fac o plangere in legatura cu achizitia unui autoturism Ford Focus 2010, cumparat de la Colina Motors. Am descoperit la o revizie, la un alt dealer Ford, ca au schimbat foarte multe piese(~50 piese, inclusiv carcasa ei) la cutia de viteze, inainte sa-mi livreze autoturismul, fara sa ma informeze.
Acum am probleme la cutia de viteze, iar masina are abia 25.000km. Am fost cu el in service, si am descoperit ca intre timp a fost stearsa acea interventie la cutia de viteze din baza de date Ford.
Insa eu am listingul scanat din Etis.
La momentul respectiv, s-au facut ca ploua, domne, autoturismul tau functioneaza ok, n-ai de ce sa te vaiti, ca nu te-am informat...asta mi s-a spus.
Ce pot face? Cui trebuie ma adresez?
16 Mai 2015, 11:02
ANPC, fiind o relatie intre o persoana juridica si o persoana fizica
insa inainte de ANPC as cere o solicitare de rezolvare pe cale amiabila cu Colina Motors in prezenta unui avocat
16 Mai 2015, 11:40
In 2011, am facut plangere la ANPC, si, daca imi amintesc bine, ANPC-ul i-a amendat, iar ei au contestat amenda in instanta. De atunci n-am mai auzit nimic.
Intre timp, am fost astazi cu masina in service, legat de suieratul la cutia de viteze. Cei de la Romcar au spsus ca este destul de serioasa problema. Si tot aici am descoperit ca cei de la Colina si-au sters urmele din Etis, si interventia lor nu mai figureaza acolo.
Ok, incerc sa contactez Colina din nou.
Cu ANPC-ul lucrurile or sa se miste greoi, mai stau x luni pana primesc un raspuns.
16 Mai 2015, 19:51
atunci direct actiune in instanta pentru inselaciune, etc ... deci iti trebe o consultatie cu un avocat
26 Mar 2016, 17:00
Nu este adevarat.Anpc in cel mult o lună rezolva treaba.mai ales daca ai acte care sa ateste